Menstra intarziata
Buna ziua! De doua luni mi-a intarziat menstruatia, pentru ca zilele acestea sa imi vina intr-o cantitate mica, densa si inchisa la culoare. Tin sa mentionez ca nu am avut niciun contact sexual si nu am luat pastile (in afara de nurofen pentru raceala si septogal). Pana acum am pus totul pe seama stresului. Credeti ca am motive de ingrijorare? Va multumesc.
1 comentarii
Buna seara,
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina sau nu?
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 0mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 4menstruatie intarziata
- 1Nu mi-a venit 2 luni menstruatia
- 0Dereglari hormonale, modificari de menstruatie
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 10oare sunt gravida
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 1cm intarziat
- 3Am ramas însărcinată?
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 0Simptome de sarcina