Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
Buna ziua.
Acum aproximativ 2 luni, am facut sex cu iubitul meu pentru prima data (eram virgina). A fost incet, nu a introdus-o toata, si nu a durat mult, as zice aproximativ 10 minute, insa a durut ingrozitor. Am folosit protectie iar el nu a ejaculat, de asemenea dupa actul sexual, eu am sangerat, prezervativul nu era spart, l-am verificat cu apa, iar el s-a sters pe maini inainte de a pune prezervativul.
Primul ciclu mi-a venit regular si a durat 1 saptamana, insa al 2-lea ciclu nu mi-a venit inca, si intarzie cu 1 saptamana si ceva deja, fapt care imi creeaza dubii despre primul ciclu, si mi-e frica sa nu fi fost defapt o sangerare de la implantatie, stiu ca sansele sunt extrem mici avand in vedere factorii care i-am mentionat mai sus si care au avut loc in timpul actului sexual, dar din moment ce sunt fata si sunt inca tanara, sunt foarte paranoica si speriata in privinta asta. Primul ciclu a fost destul de normal din punct de vedere al durerii, duratei si abundentei. Care sunt cauzele care ar putea intarzia ciclul ? Ar trebui sa fiu ingrijorata ? Exista vreo sansa sa fiu gravida ?! Sunt foarte paranoica, as aprecia daca cineva ar face lucrurile mai clare pentru mine.
Va multumesc !
Acum aproximativ 2 luni, am facut sex cu iubitul meu pentru prima data (eram virgina). A fost incet, nu a introdus-o toata, si nu a durat mult, as zice aproximativ 10 minute, insa a durut ingrozitor. Am folosit protectie iar el nu a ejaculat, de asemenea dupa actul sexual, eu am sangerat, prezervativul nu era spart, l-am verificat cu apa, iar el s-a sters pe maini inainte de a pune prezervativul.
Primul ciclu mi-a venit regular si a durat 1 saptamana, insa al 2-lea ciclu nu mi-a venit inca, si intarzie cu 1 saptamana si ceva deja, fapt care imi creeaza dubii despre primul ciclu, si mi-e frica sa nu fi fost defapt o sangerare de la implantatie, stiu ca sansele sunt extrem mici avand in vedere factorii care i-am mentionat mai sus si care au avut loc in timpul actului sexual, dar din moment ce sunt fata si sunt inca tanara, sunt foarte paranoica si speriata in privinta asta. Primul ciclu a fost destul de normal din punct de vedere al durerii, duratei si abundentei. Care sunt cauzele care ar putea intarzia ciclul ? Ar trebui sa fiu ingrijorata ? Exista vreo sansa sa fiu gravida ?! Sunt foarte paranoica, as aprecia daca cineva ar face lucrurile mai clare pentru mine.
Va multumesc !
3 comentarii
Buna ziua!Am un ciclu regulat de 25 de zile care tine 5 zile.Pe 2 decembrie am avut menstruatie normal, pe 13 decembrie am avut un contact neprotejat cu soțul meu cu ejaculare înăuntru, pe 27 decembrie mia venit menstruatia dar care ma tinut doar 2 zile si a curs destul de putin fata de alta data(prima zi a curs mai putin decat de obicei iar ă doua aveam doar dupa ce mergeam la baie si urinam), dupa asta am dureri de burta ca la menstruatie, obosesc foarte tare, foarte puține dureri de sani, dureri de cap, urinari des, putina stare de vomă, durere de mijloc, dar testele de sarcina negative!Posibil sa fi facut prea devreme testul de sarcina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 20Intarziere menstruatie
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 9Antidepresivele si menstruatia intarziata
- 3o umflatura in vagin
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 1CM intarzie
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Lipsa menstruatie
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 1Sarcina
- 0Sperietura de sarcina
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: