Sperietura de sarcina
Buna seara! Mi am început viata sexuala acum 3 saptamani. Actul sexual a fost protejat, am folosit prezervativ si iubitul meu a ejaculat la toaleta. Prezervativele erau intregi si nu erau lezate. Problema este urmatoarea: la o zi dupa, mi a reapărut o infectie fungica pentru care am început tratamentul o saptamana dupa cu tantum rosa, o solutie pusa in apa cu care m am spalat la exterior, si o crema vaginala timp de 10 zile, pe care l-am terminat fix in ziua in care trebuia sa mi vina menstruatia. Astazi este a 3 a zi in care intarzie, si chiar încep sa ma panichez. Este posibil sa fiu insarcinata, sau decalarea este produsa de infectie si tratament? Am mai facut acest tratament de 2 ori, iubitul meu imi spune ca s a mai intamplat sa mai intarzie din cauza acestuia insa eu nu imi amintesc. Tin sa mentionez si ca in aceasta perioada am fost destul de stresata. De asemenea, simptomele premenstruale sunt si ele prezente, insa sunt f speriata sa nu fie o sarcina. Rog seriozitate si va rog sa ma ajutati. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 6menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
- 0Dereglari hormonale, modificari de menstruatie
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Intarziere ciclu
- 3Posibil sarcina?
- 8Întârzierea mestruatiei
- 1cm intarziat
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 1Sunt gravida?
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Lipsa menstruatie
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 2Posibil sarcina
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: