canin incarnat
Buna.am un canin incarnat, adica un canin care nu a iesit niciodata afara si inca este in os :-).inca am dintele meu de lapte care nu mi-a cazut si nu se misca desi am 22 de ani.As vrea sa stiu daca acest canin din os se poate caria vreodata, daca nu are contact cu exteriorul.multumesc frumos.
4 comentarii
nu? adica nu se va caria si nu vor aparea probleme cu el?
Nu, nu se va caria.
Probleme pot sa apara daca incepe sa erupa (destul de putin probabil) sau daca pierdeti caninul de lapte. Atunci va trebui sa mergeti la stomatolog pt a rezolva problema estetica.
Probleme pot sa apara daca incepe sa erupa (destul de putin probabil) sau daca pierdeti caninul de lapte. Atunci va trebui sa mergeti la stomatolog pt a rezolva problema estetica.
Am 14 ani si am si eu un canin(sus stanga) in gingie, il am de un an si mi-am scos caninul de lapte, care nu se legana, in toamna trecuta, iar dintele din gingie abia acum a strapuns gingia.Ma nelinistete faptul ca e putin indreptat spre maseaua din partea stanga pe care a rotit-o putin.Acum cred ca imi voi pune aparat dentar si as vrea sa stiu daca dintele se va indrepta unde trebe si daca e posibil sa imi afecteze sau sa imi scoata maseaua respectiva ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5canin definitiv
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 4Canin dreapta sus cazut
- 4este posibil sa nu fie afectat si caninul?
- 5va taia lucrarea? va scoate doar coronita sau/si pivotul?
- 4Durere canin
- 8canin ramas in gingie
- 9despre proteza scheletata
- 3canini inclusi
- 3extractie canin(incisiv)
- 1Canin lateral de jos ciobitura
- 2caninul drept crescut in sus
- 3canin de lapte
- 2extracţie canini
- 3Canin crescut in gingie
- 1Canini de lapte la 31 ani
- 1Canin inclus