Probleme de respirație lipsa aer senzație sufocare de la ce poate fi
Buna ziua.Am des probleme de respirație adică simt că nu îmi intră suficient aer și simt o senzație de sufocare mai ales la gât și sus la începutul pieptului, însă de fiecare dată când mă apucă trece mereu cu o benzodiazepine de ex lorazepam sau Bromazepam.
Am observat că atunci când gândesc mai pesimist câteodată seara sau când am momente de tristețe și lipsa de speranța mai am așa vreo 30 min la câteva zile mă apucă după si senzația de respirație grea
Eu am și astm bronșic dar dac tratament ptr asta și alergologul mi-a zis că dacă trece cu Anxiar sau Bromazepam nu e de la astm.La astm am avut în trecut altfel de îngreunare de respirație nu că asta, atunci era cu șuierat și cu respirat sacadat acum e mai mult o sufocare și o lipsă de aer însă nu știu ce să fac sa îmi treacă am schizofrenie și tulburare obsesiv compulsiva fac tratament și cu Rispolept și Fevarin +Bromazepam in fiecare zi 2 pastile.
Oare de la ce poate fi problema și cum sa o tratez la cine să apelez?Doctorul de familie a zis că e un mini atac de panica iar psihiatrul nu și-a dat cu părerea când i-am zis a zis doar că mă panichez in timpul problemei de respirație și se intensifică și mai tare și de asta nu trece de la sine.
Nu știu ce să fac, am devenit dependent de benzodiazepine din aceasta cauză le iau de 7 luni aprox.
O să merg sa îmi fac o radiografie dar nu cred că e de la plămâni că m-am ascultat alergologul in spate și a zis că e ok
Mai are cineva astfel de problema?Cum ați rezolvat-o?
Menționez că pt toate afecțiunile de care sufăr iau următoarele pastile:Rispolept, Fevarin, metoprolol, , Aerius, symbicort, nasonex, Bromazepam, lagosa și lipantil și la nevoie ventolin.
Mai iau deseori cate un ibuprofen când mă doare capul.
Am inceput sa iau și supradyn vitamine și vitamina C1000 mg.
In afara de vitamine toate pastilele sunt prescrise de medici.
O părere?Cine mă poate lamuri?De la ce poate fi și cum sa îmi treacă?
Mulțumesc mult!
Am observat că atunci când gândesc mai pesimist câteodată seara sau când am momente de tristețe și lipsa de speranța mai am așa vreo 30 min la câteva zile mă apucă după si senzația de respirație grea
Eu am și astm bronșic dar dac tratament ptr asta și alergologul mi-a zis că dacă trece cu Anxiar sau Bromazepam nu e de la astm.La astm am avut în trecut altfel de îngreunare de respirație nu că asta, atunci era cu șuierat și cu respirat sacadat acum e mai mult o sufocare și o lipsă de aer însă nu știu ce să fac sa îmi treacă am schizofrenie și tulburare obsesiv compulsiva fac tratament și cu Rispolept și Fevarin +Bromazepam in fiecare zi 2 pastile.
Oare de la ce poate fi problema și cum sa o tratez la cine să apelez?Doctorul de familie a zis că e un mini atac de panica iar psihiatrul nu și-a dat cu părerea când i-am zis a zis doar că mă panichez in timpul problemei de respirație și se intensifică și mai tare și de asta nu trece de la sine.
Nu știu ce să fac, am devenit dependent de benzodiazepine din aceasta cauză le iau de 7 luni aprox.
O să merg sa îmi fac o radiografie dar nu cred că e de la plămâni că m-am ascultat alergologul in spate și a zis că e ok
Mai are cineva astfel de problema?Cum ați rezolvat-o?
Menționez că pt toate afecțiunile de care sufăr iau următoarele pastile:Rispolept, Fevarin, metoprolol, , Aerius, symbicort, nasonex, Bromazepam, lagosa și lipantil și la nevoie ventolin.
Mai iau deseori cate un ibuprofen când mă doare capul.
Am inceput sa iau și supradyn vitamine și vitamina C1000 mg.
In afara de vitamine toate pastilele sunt prescrise de medici.
O părere?Cine mă poate lamuri?De la ce poate fi și cum sa îmi treacă?
Mulțumesc mult!
2 comentarii
Radiografia toracică îți va revela situația plămânilor, dar și starea diafragmei. Dacă este aplatizată, de aici este problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 8Lipsa de aer la trezire.
- 1Respiratie Greoaie
- 1Lipsa aer
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 2Lipsa de aer in timpul somnului.
- 1Senzatie de insuficienta respiratorie
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 33Simt ca nu am aer
- 3Lipsa aer
- 2Spasme laringiene
- 4Mă sufoc când nu am control asupra situației
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 7Lipsa de aer / căscat excesiv/ oftat
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: lipsa de aer senzatie de sufocare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: