Limba incarcata
Buna ziua...de ceva timp am observat o "jena" in zona limbii, in spate inspre cerul gurii dar nu am luat-o in seama..m-am gandit ca poate am baut ceva prea fierbinte si asta e cauza...astazi insa m-am uitat in oglinda si am descoperit cu stupoare ca in zona aceea limba mea extrem de incarcata si de culoare maronie!!! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca sunt extrem de speriata.Mentionez ca am 28 de ani si sunt fumatoare...Va multumesc.
3 comentarii
probabil este vb de o candida bucala!!mergeti la medicul de familie sa va dea un tratatament!
nu cred ca este vorba de candida.am vazut o gramada de fotografii cu candida si nu seamana deloc cu ceea ce am eu.mai degraba seamna cu "furry tongue" e termenul in lb.engleza...am sa merg la medic oricum.as fi vrut totusi o parere de specialitate aici..pentru ca nu stiu cat sunt de corecte informatiile gasite pe internet.va multumesc.
pe acest forum nu se primesc doar pareri de specialitate!!postati si in alte parti poate aveti mai mult succes!!dupa parerea mea orice sfat e bine venit!cui nu-i convine sa nu mai posteze!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1limba incarcata
- 5limba incarcata...
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 5Candidoza pe limba si afte
- 25am o respiratie urat mirositoare, atat pe gura cat si pe nas
- 2LIMBA INCARCATA
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 1Ce legatura exista intre limba incarcata si eczema?
- 5Limba incarcata
- 4Probleme in git
- 7Candidoza
- 6tratare candida bucala
- 6nod in gat, limba foarte incarcata si bubite sub limba
- 2Senzatie de corp strain in gat si limba alba
- 5Candida bucala Krusei
- 1Candidoza bucală
- 2Limba galbena, umflatura ( ca si un neg) lateral limba
Mai multe informații despre: Candidoza orala limba incarcata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: