Candidoza bucala
Buna ziua! de la candidoza bucala poti avea senzatie de nod in gat, respiratie greoaie, insuficienta? Multumesc!
4 comentarii
Buna ziua! De doua luni simt ceva in gat, respir greu iar in urma unei endoscopii diagnosticul a fost candidoza esofagiana si gastrita antrala papulo - eroziva. Am intrebat si eu daca acest nod in gat poate fi de la aceasta candidoza, nu mi s-a raspuns prea concret doar ca este posibil! De 4 zile fac tratament cu fluconazol timp de 15 zile! Sper sa mearga acest tratament! Si eu astept o parere pe acest forum! Multumesc si multa sanatate!
Bună ziua, eu iau flucovim 150 mg, un extract Aftolizol și o suspensie antimicotica. În plus mai iau ulei esențial de cuișoare, Tea tree și lemon grass și propolis. Sper sa dea rezultate! Zile cu sănătate!
Buna aceasi problema o am si eu senzatie de sufocare ca si cum nu am suficient aer, am un nod in gat am facut spirometria la plamani a iesit negativa, am facut vizita la inima totul bine, am candida bucala pe care o tratez cu mycostatin si sporanox, senzatia asta de sufocare ma innebuneste nu stiu la ce medic sa mai merg,
Am si eu aceleasi probleme, nod in gat, senzatia de sufocare (desi saturatia de O2 este 98-99), la care mai adaug o presiune in piept si palpitatii. Totul s-a instalat asa dintr-odata, planuiesc sa merg la un psiholog/psihiatru, pentru ca deja am fost la 11 medici si aparent nu au gasit nimic momentan.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Otetul este eficient impotriva Candida?
- 9Candidoza bucala-tratament posibil
- 279Candidoza bucala?
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 5dupa ce mananc, am impresia ca mi-a ramas ceva in gat...
- 3Nod in gat, nod in varful stomacului
- 3limba imi este alba branzoasa, dar nu in totalitate, ci doar de la jumatatea limbii inspre stomac
- 5Nu am mai gasit Diflazon, cu ce medicament cu acelasi efect pot continua?
- 0Faringita cronica, fetita 2 ani
- 1jena in gat
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 3Candidoza bucala...
- 4Candida bucala de cam 5 ani
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 1Senzatie de ceva in gat
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 2Candida bucala sau nu?
- 1Candidoza bucala
- 2Respiratie greoaie, senzatie de sufocare, nod in gat, apasare in piept
Mai multe informații despre: Candidoza orala Senzatia de nod in gat candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: