Candidoza bucala
Buna ziua! de la candidoza bucala poti avea senzatie de nod in gat, respiratie greoaie, insuficienta? Multumesc!
5 comentarii
Buna ziua! De doua luni simt ceva in gat, respir greu iar in urma unei endoscopii diagnosticul a fost candidoza esofagiana si gastrita antrala papulo - eroziva. Am intrebat si eu daca acest nod in gat poate fi de la aceasta candidoza, nu mi s-a raspuns prea concret doar ca este posibil! De 4 zile fac tratament cu fluconazol timp de 15 zile! Sper sa mearga acest tratament! Si eu astept o parere pe acest forum! Multumesc si multa sanatate!
Bună ziua, eu iau flucovim 150 mg, un extract Aftolizol și o suspensie antimicotica. În plus mai iau ulei esențial de cuișoare, Tea tree și lemon grass și propolis. Sper sa dea rezultate! Zile cu sănătate!
Buna aceasi problema o am si eu senzatie de sufocare ca si cum nu am suficient aer, am un nod in gat am facut spirometria la plamani a iesit negativa, am facut vizita la inima totul bine, am candida bucala pe care o tratez cu mycostatin si sporanox, senzatia asta de sufocare ma innebuneste nu stiu la ce medic sa mai merg,
Am si eu aceleasi probleme, nod in gat, senzatia de sufocare (desi saturatia de O2 este 98-99), la care mai adaug o presiune in piept si palpitatii. Totul s-a instalat asa dintr-odata, planuiesc sa merg la un psiholog/psihiatru, pentru ca deja am fost la 11 medici si aparent nu au gasit nimic momentan.
Bună ziua. Și eu am aceleași simptome. Nod in gât și lipsa de aer la o ora dupa masă si nu pot manca alimente dulci, fructe, făinoase. Am slabit foarte mult. Am facut analiza pentru Candida și tot iese negativă. Cu toate ca în initial a iesit pozitivă. Am tratat cu Diflucan 150 mg 10 zile, dar nu a trecut. In gat se vad niste punctulețe mici albe. Cum ați rezolvat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 467candidoza la barbati
- 4candida bucala
- 4dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta
- 7Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 3candidoza bucala faringiana
- 27Senzatie de jena in gat si uscarea gatului
- 4am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
- 6Senzatia ca mi-a ramas ceva in gat partea dreapta...
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 4candidoza bucala
- 3gat iritat noaptea
- 8nod in gat mai jos de marul lui Adam
- 8Candida candidoza - orala!
- 6candidoza bucala dispepsie disbiosa intestinala
- 5Nod în gât/ gât blocat.
- 6Am un nod in gat
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 9Ajutati-ma - senzatie de nod in gat, simt ca-mi e uscat gâtul
- 1Harai și somt sa îmi dreg vocea-simt în gat ceva
Mai multe informații despre: Candidoza orala Senzatia de nod in gat candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: