Pete albe in gat (cred)

Buna seara !
As avea nevoie de o parere profesionala privind o problema care ma macina de cateva zile.
De ceva vreme simt ceva usor incomod in gat, dintii au devenit sensibili la rece. Mi-am facut o fotografie pt a putea vedea ce este acolo si nu reusesc sa o asociez cu nimic, zaresc insa unele pete albe usor distincte, nu foarte proeminente. Sa fie oare vre-o iritarie sau candidoza( candida am avut genital acum cateva luni )?
Mai mentionez faptul ca dimineata elimin niste secretii de culoare maro, urat mirositoare ( oare e reflux gastric )
Atasez aici si o poza :
http://photobase.ro/displayimage.php?pid=280&fullsize=1
As avea nevoie de o parere profesionala privind o problema care ma macina de cateva zile.
De ceva vreme simt ceva usor incomod in gat, dintii au devenit sensibili la rece. Mi-am facut o fotografie pt a putea vedea ce este acolo si nu reusesc sa o asociez cu nimic, zaresc insa unele pete albe usor distincte, nu foarte proeminente. Sa fie oare vre-o iritarie sau candidoza( candida am avut genital acum cateva luni )?
Mai mentionez faptul ca dimineata elimin niste secretii de culoare maro, urat mirositoare ( oare e reflux gastric )
Atasez aici si o poza :
http://photobase.ro/displayimage.php?pid=280&fullsize=1
2 comentarii

cred ca este pe un drum gresit
tomografii se fac numia cand se suspecteaza o formatiune tumorala.. alceva NNU se vede la tomografie
pasii corecti
consult stomatologic si consult ORL
daca se dovedeste ca este si un reflux gastro-=esofagian care intretine iritatia in faringe si cavitatea bucala..se face si consult gastrologie
tomografii se fac numia cand se suspecteaza o formatiune tumorala.. alceva NNU se vede la tomografie
pasii corecti
consult stomatologic si consult ORL
daca se dovedeste ca este si un reflux gastro-=esofagian care intretine iritatia in faringe si cavitatea bucala..se face si consult gastrologie

Va multumesc pentru sfat.
O sa urmez un consult orl.
O sa urmez un consult orl.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba incarcata...
- 8tuse si secretii
- 20streptococul auriu in gat
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 3iritatie in gat
- 3Cancer in gat
- 39urgent-ma ustura gatul in spatele amigdalelor
- 3Usturime in gat dimineata
- 4probleme cu gatul
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 1tratament candida orala
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 10mi se ridica din gat pe perete pana sus ca o limba. Ce poate fi?
- 1problema cu gatul?
- 10Durere cronica la baza gatului
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 6Mucus in gat
- 4Cariile și candidoza
Mai multe informații despre: Candidoza orala gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: