Pete albe in gat (cred)
Buna seara !
As avea nevoie de o parere profesionala privind o problema care ma macina de cateva zile.
De ceva vreme simt ceva usor incomod in gat, dintii au devenit sensibili la rece. Mi-am facut o fotografie pt a putea vedea ce este acolo si nu reusesc sa o asociez cu nimic, zaresc insa unele pete albe usor distincte, nu foarte proeminente. Sa fie oare vre-o iritarie sau candidoza( candida am avut genital acum cateva luni )?
Mai mentionez faptul ca dimineata elimin niste secretii de culoare maro, urat mirositoare ( oare e reflux gastric )
Atasez aici si o poza :
http://photobase.ro/displayimage.php?pid=280&fullsize=1
As avea nevoie de o parere profesionala privind o problema care ma macina de cateva zile.
De ceva vreme simt ceva usor incomod in gat, dintii au devenit sensibili la rece. Mi-am facut o fotografie pt a putea vedea ce este acolo si nu reusesc sa o asociez cu nimic, zaresc insa unele pete albe usor distincte, nu foarte proeminente. Sa fie oare vre-o iritarie sau candidoza( candida am avut genital acum cateva luni )?
Mai mentionez faptul ca dimineata elimin niste secretii de culoare maro, urat mirositoare ( oare e reflux gastric )
Atasez aici si o poza :
http://photobase.ro/displayimage.php?pid=280&fullsize=1
2 comentarii
cred ca este pe un drum gresit
tomografii se fac numia cand se suspecteaza o formatiune tumorala.. alceva NNU se vede la tomografie
pasii corecti
consult stomatologic si consult ORL
daca se dovedeste ca este si un reflux gastro-=esofagian care intretine iritatia in faringe si cavitatea bucala..se face si consult gastrologie
tomografii se fac numia cand se suspecteaza o formatiune tumorala.. alceva NNU se vede la tomografie
pasii corecti
consult stomatologic si consult ORL
daca se dovedeste ca este si un reflux gastro-=esofagian care intretine iritatia in faringe si cavitatea bucala..se face si consult gastrologie
Va multumesc pentru sfat.
O sa urmez un consult orl.
O sa urmez un consult orl.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba incarcata...
- 4durere in git si torace
- 29Pe amigdale i-au aparut ceva alb, ca si cum ar fi candida
- 21arsuri pe gat
- 32Candidoza buco-faringiala
- 6Metoclopramid - Efect advers: gat stramb (torticol gat)
- 13infectii in gat repetate
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 6disconfort in gat, sinuzita cronica
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 1Inflamatia gatului puternic
- 1Probleme cu gatul
- 6Presiune la baza gatului
- 0numai imi simt gatul
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 11problema majora la gat
- 1candida bucala bebe
- 4Candidoza bucala
- 1Candidoza bucala
Mai multe informații despre: Candidoza orala gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: