Ce legatura exista intre limba incarcata si eczema?
Problema mea este ca am limba incarcata cu o substanta galbuie-verzuie, pentru a o curata
am plimbat ulei de masline in gura problema e ca am o eczema care se descoameaza si se irita si mai tare
cand imi curat acea incarcatura de pe limba, de ce? care e legatura? cineva are vre-o idee? multuemsc anticipat
am plimbat ulei de masline in gura problema e ca am o eczema care se descoameaza si se irita si mai tare
cand imi curat acea incarcatura de pe limba, de ce? care e legatura? cineva are vre-o idee? multuemsc anticipat
1 comentarii
Din punctul de vedere al medicinei traditionale, limba si pielea sunt emonctorii. Adica sunt organe prin care "toxinele" ies din corp. Atunci cand suprimam un emonctoriu, functia lui este preluata de altul. Uleiul de masline curata limba, dar suprima functia ei de emonctoriu natural. Puteti obtine acelasi rezultat, o limba mai putin incarcata, dar fara a-i suprima functia, prin raclaj cu o lingurita, de la radacina limbii spre varf si de la centru spre periferie. Mai sunt si alte tehnici, dar aceasta e cea mai simpla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Limba incarcata
- 2LIMBA INCARCATA
- 29limba alba incarcata si probleme intestinale
- 3limba incarcata si gingii inflamte
- 4limba incarcata
- 3limba incarcata
- 0limba incarcata
- 2Senzatie de corp strain in gat si limba alba
- 3Limba alba care nu mai trece.
- 3Cerc rosu pe gat
- 2Eczemă pe mână
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 2Candida albicans?
- 7Candidoza bucala sau altceva ?
- 1Semne de întrebare
- 1Eczema
- 1Fosfataza alcalina si fosfor seric mari
Mai multe informații despre: eczemele limba incarcata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: