stafilococ auriu si candida in gat
Pana a ajunge la un medic homeopat am inteles ca exista un vaccin impotriva stafilococului auriu si impotriva candidei care se face la Institutul Cantacuzino din Bucuresti. L-a mai facut cineva? In ce masura ajuta?
5 comentarii
Da, cu siguranta ca acel vaccin de ta ajuta si mai mult sa-ti distrugi sanatatea.
Vaccinele sunt toate pline de mercur, formaldehida, hidroxide de aluminiu si sunt de 1000 de ori mai rele si mai inefective decat tratamentele cu antibiotice pe care le-ai facut pana acum, de al carui rezultat te-ai convins singura.
Ia-ti gandul de la medicina clasica s i tratamentele ei daca nu vrei sa ajungi din lac in put...
Vaccinele sunt toate pline de mercur, formaldehida, hidroxide de aluminiu si sunt de 1000 de ori mai rele si mai inefective decat tratamentele cu antibiotice pe care le-ai facut pana acum, de al carui rezultat te-ai convins singura.
Ia-ti gandul de la medicina clasica s i tratamentele ei daca nu vrei sa ajungi din lac in put...
Salut.Cunosc o persoana care a avut si ea stafilococul auriu localizat in gat.Dupa acel autovaccin procurat de la Institutul Cantacuzino s-a vindecat.Eu il am localizat la intestin, dar din pacate autovaccinul la mine nu si-a facut efectul.Te sfatuiesc sa incerci!Mult noroc!
multumesc mult pentru raspunsuri si pentru sfaturi.
As mai avea totusi niste intrebari: trebuie sa merg personal sa iau vaccinul de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti ? Cum se administreaza si cam ce pret are? Multumesc!
In baza analizelor tale se face autovaccinul.Eu am facut 20 de injectii in umar cate 2 pe saptamana.M-a costat 1.400.000
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stafilococ auriu la examenul de secretie
- 2Stafilococ auriu sau ciuperca?
- 279Candidoza bucala?
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 4Tetraciclina si stafilococul auriu
- 12Candida Bucala - ORL
- 3Stafilococul auriu mi-a distrus dintii!
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 2Tratament stafilococ auriu
- 0Candida în gât.
- 0Stafilococ auriu
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 4Candida parapsilosis faringe
- 0Stafilococ auriu la spermocultura
- 0Umflatura a penisului
- 0Stafilococ auriu MRSA
Mai multe informații despre: Candidoza orala stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: