stafilococ auriu si candida in gat
Pana a ajunge la un medic homeopat am inteles ca exista un vaccin impotriva stafilococului auriu si impotriva candidei care se face la Institutul Cantacuzino din Bucuresti. L-a mai facut cineva? In ce masura ajuta?
5 comentarii
Da, cu siguranta ca acel vaccin de ta ajuta si mai mult sa-ti distrugi sanatatea.
Vaccinele sunt toate pline de mercur, formaldehida, hidroxide de aluminiu si sunt de 1000 de ori mai rele si mai inefective decat tratamentele cu antibiotice pe care le-ai facut pana acum, de al carui rezultat te-ai convins singura.
Ia-ti gandul de la medicina clasica s i tratamentele ei daca nu vrei sa ajungi din lac in put...
Vaccinele sunt toate pline de mercur, formaldehida, hidroxide de aluminiu si sunt de 1000 de ori mai rele si mai inefective decat tratamentele cu antibiotice pe care le-ai facut pana acum, de al carui rezultat te-ai convins singura.
Ia-ti gandul de la medicina clasica s i tratamentele ei daca nu vrei sa ajungi din lac in put...
Salut.Cunosc o persoana care a avut si ea stafilococul auriu localizat in gat.Dupa acel autovaccin procurat de la Institutul Cantacuzino s-a vindecat.Eu il am localizat la intestin, dar din pacate autovaccinul la mine nu si-a facut efectul.Te sfatuiesc sa incerci!Mult noroc!
multumesc mult pentru raspunsuri si pentru sfaturi.
As mai avea totusi niste intrebari: trebuie sa merg personal sa iau vaccinul de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti ? Cum se administreaza si cam ce pret are? Multumesc!
In baza analizelor tale se face autovaccinul.Eu am facut 20 de injectii in umar cate 2 pe saptamana.M-a costat 1.400.000
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Stafilococ auriu sau ciuperca?
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 4stafilococ auriu
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 3candidoza linguala - cum se poate transmite?
- 7tratament candidoza pls
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 7Tratamente pt stafilococ.
- 9m-am pricopsit cu o candidoza oro-faringo-traheala
- 4infectie cu stafilococ auriu.. si sotul trebuie sa faca tratament
- 3candidoza pana pe trahee
- 13Chestie alba pe limba (poza)
- 5Nu am mai gasit Diflazon, cu ce medicament cu acelasi efect pot continua?
- 5am facut osteomelita subacuta
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 1Candida orofaringiana
- 4Penis rosu
- 28Candidoza bucala
- 0Stafilococ auriu +
Mai multe informații despre: Candidoza orala stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: