candidoza pana pe trahee
Am mai scris pe acest forum pt ca problemele mele sunt de cca 6 luni!Dupa mai multe diagnostice :faringita cronica, laringita cronica, reumatism laringe, esofagita de reflux ultimul diagnostic e candidoza linguala si pe trahee...Dupa un tratament de 10 zile ma simt mai bine 60 -70 0/0.Acesta include gargara cu bicarbonat de sodiu, stamicin si biotics pastile, hexolaretten de supt, granule homeopatice de Candida C49.Este singurul tratament dupa care ma simt mai bine tAu trecut cele 10 zile de tratament si totusi simptomele nu cedeaza de tot !Mai am de facut gargara 2 saptamani si de luat granulele homeopatice tot 2 saptamani!Poate e de vina si faptul ca am mai mancat dulciuri chiar mere sau rosii.Diagnosticul mi-a fost pus de un medic pneumolog dupa consultatie si dupa ce a vazut radiografia pulmonara, endoscopia esofagogastrica, si bariu la stomac -care sunt bunfara o analiza pt candida in gat!.Simptomele cu care am fost la pneumologie erau arsuri la baza gatului si pe trahee care nu ma lasau nici noaptea de nu puteam sa dorm!Intrebarea mea e daca e necesar sa fac un examen pt candidoza in gat si eventual o antifungigrama pt un tratament mai eficient?Bronhoscopie mi s-a spus ca nu e necesar sa fac!Va multumesc!
3 comentarii
nu e necesar examenul pt candidoza
este Vital sa tii regimul foarte strict si tratamentul homeopatic + gargara o sa.l faci incontinuare pana la 3 luni
este Vital sa tii regimul foarte strict si tratamentul homeopatic + gargara o sa.l faci incontinuare pana la 3 luni
va multumesc mult!Sper sa -i dau de cap la candidoza asta ca e tare sacaitoare!
Diagnosticul meu a fost de candidoza laringe care nu se vedea cu ochiul liber si pe limba si m-a sacait 6 luni de zile de am ajuns si la cluj sa fac endoscopie la stomac pt reflux gastro...asta dupa alte numeroase diagnostice care mai de care mai stupide printre care si reumatism laringe..Asta se intampla cand ai ghinionul sa nu ti se ghiceasca diagnosticul adevarat...Asa ca trebuie mers la mai multi medici..nu la unul cum am facut eu..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cum se administreaza Diflucan capsule
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 9m-am pricopsit cu o candidoza oro-faringo-traheala
- 4limba incarcata
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 0Faringita cronica, fetita 2 ani
- 1tratament candida orala
- 3am o limba incarcata mai ales dimineata cand ma trezesc si ca am unele pete albe in lateral pe limba
- 1Afte spre cerul gurii +aspect de limba alba
- 2Pete albe in gat (cred)
- 0candidoza bucala care nu mai trece
- 1Candidoza
- 6candidoza bucala dispepsie disbiosa intestinala
- 0Candida în gât.
- 4Cariile și candidoza
- 4Candida bucala
- 1Candidoza bucala
- 4Candidoza bucala
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
- 1Prurit anal - am dezvoltat candidoza bucala și nu mai pot scăpa de ea
Mai multe informații despre: Candidoza orala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: