O posibila sarcina sau altceva ???
Buna ! Am avut in contact neprotejat, dupa 5 zile mi a venit menstruatia in cantitate normala, in momentul in care sa terminat menstra am ramas cu acele dureri menstruale dar mult mai usoare, ascutite ca niste sageti, pe langa asta m am trezit cu o durere in vagin ca si un carcel timp de un minut apoi totul a revenit la normal. Nu am scurgeri, nu miros nu usturime nu senzatia de mancarime. Am facut doua teste de sarcina iesind amandoua negative, tin sa mentionez ca a trecut 21 de zile de ultimul act neprotejat. Durerile usoare ca si la menstruatie le am zilnic deatunci dar in intensitate usoara, simt mai mult dimineata si seara. Eu ma intreb ce altceva ar putea cauza aceste dureri ?? Daca testu imi arata negativ. Deja ma duce gandul la ceva grav oare ??
1 comentarii
Buna. Mergi la un ginecolog si fa-ti ecografie intravaginala sa vezi despre ce este vorba.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 5este posibila o sarcina?
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 4sunt insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 3risc de sarcina?
- 0e o posibila sarcina?
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 0sunt gravida?
- 1Sarcina?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 4sunt insarcinata?
- 8E posibil sa fi ramas însărcinată?
- 3Sex si menstruație
- 0Sarcina fara simptome
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Crampele menstruale primele simptome de sarcina crampe menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: