ajutati-ma va rog((( sarcina?
Am facut 3 teste de sarcina, printre care si unul sure check astazi si toate au iesit negative...pe 5 martie mi sa terminat ciclul si pe 8 martie am avut ultimul contact sexual.aseara am avut temperatura si sanii imi sunt moi si simt o durere la ei cind ii ating...ce poate sa insemne aceasta?o sarcina cumva?testele mi-au iesit negative
10 comentarii
cel mai bine mergi la dr, s-ar putea sa fie ceva hormonal
Nu e sarcina, durerea la sani e de la altceva.
am inteles ca in primele 5 zile dupa ciclu nu poti sa ramii insarcinata..e posibil asa ceva??
eu stiu ca testele sunt concludente dupa 3 saptamani de la contactul cu risc si u inca nu ai 3 saptamani dp 8 martie...mai stai putin si fa un test dar eu zic k nu e sarcina:*
simptomele pot aparea de pe acum da???????????
Am si eu nevoie de ajutorul dvs, sunt foarte speriata si nu stiu ce sa mai cred.Pe 20 martie am avut un contact sexual in urma caruia din nefericire s-a rupt prezervativul.Mare parte din lichidul spermatic l-am eliminat atunci imediat dupa cand am mers la toaleta.In luna precedenta adica in februarie mi-a venit pe 20 dar eu nu am un ciclu regulat, imi vine la 29 de zile, la 31, 35, 39...depinde de fiecare luna in parte.Nu stiu ce sa cred.Am evitat sa iau postinorul deoarece l-am mai luat si luna trecuta tot din acelasi motiv.Se pare ca prezervativul este pana la urma o metoda foarte nesigura pentru ca nu este prima data cand se intampla sa se rupa.Si acum sunt foarte ingrijorata deoarece suntem in 26 si inca nu mi-a venit.Multumesc anticipat!
Ai facut un test de sarcina ?
Nu am facut inca testul.Mi-a venit in sfarsit pe 27 dar mi-e frica sa nu fie vorba de ciclul peste sarcina.Cum se manifesta acesta?
Buna, am si eu o problema.De obicei imi vine menstra la 27 sau 30 de zile, insa acum trebuia sa-mi vina p 23 martie(27 zile) sau macar p 26 martie(30zile).Ultima menstra a fost pe 24 februarie.
Relatii sexuale neprotejate (ejaculare externa) am avut dupa 19 ianuarie cand dupa metoda calendarului trecuse de perioada fertila.Acum nu stiu ce sa fac, inca nu mi-a venit.
Sa fie oare datorita unei singure pastile(anticonceptionale) pe care am luat-o in prima saptamana a lunii martie, nestiind ca trebuia sa o iau in prima zi de menstra????
Relatii sexuale neprotejate (ejaculare externa) am avut dupa 19 ianuarie cand dupa metoda calendarului trecuse de perioada fertila.Acum nu stiu ce sa fac, inca nu mi-a venit.
Sa fie oare datorita unei singure pastile(anticonceptionale) pe care am luat-o in prima saptamana a lunii martie, nestiind ca trebuia sa o iau in prima zi de menstra????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 9cand -se vede- sarcina?
- 7sex in timpul menstruatiei
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 4am ramas insarcinata
- 12Pastila de a doua zi
- 2e posibil sa raman gravida?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 11sarcina sau nu?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 5posibil sarcina
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 5sarcina sau...?va rog
- 1Posibila sarcina?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina