Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
Eu am schizofrenie si iau Rispolept pt ea dar acum de cand am intrat in remisie prima data am luat mirtazapina pr stari de lesin, iar acum de curand medicul mi-a dat si Depakine.Intrebarea mea este daca poate coexista depresia nevrotica cu cea psihotica.
6 comentarii
0
28-08-2011, ora 02:36
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salve!
Stimate dle Dobrogeanu, există depresie nervoasă în al cărei tablou clinic sunt prezente şi diferite elemente psihotice, pe fondul existenţei unui dopaminergism, aşa cum îl numeşte literatură cu specificitate psihiatrică.
Consultaţi-vă cu medicul dv. curant!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică.
_
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
Stimate dle Dobrogeanu, există depresie nervoasă în al cărei tablou clinic sunt prezente şi diferite elemente psihotice, pe fondul existenţei unui dopaminergism, aşa cum îl numeşte literatură cu specificitate psihiatrică.
Consultaţi-vă cu medicul dv. curant!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică.
_
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
Multumesc pt raspuns.Credinta in Dumnezeu ajuta intr-adevar mult la boala, mai ales cand te simti iubit de El.
0
28-08-2011, ora 17:23
Cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns, stimate dle Dobrogeanu.
Credinţa ajută enorm de mult. Fără ea nu se poate însănătoşi NIMENI, pentru că medicul tratează, în condiţiile în care numai Dumnezeu vindecă.
Toate cele bune,
Nick
Credinţa ajută enorm de mult. Fără ea nu se poate însănătoşi NIMENI, pentru că medicul tratează, în condiţiile în care numai Dumnezeu vindecă.
Toate cele bune,
Nick
Da, chiar cand iei medicament, tot Dumnezeu face organismul sa se vindece, doar legile dupa care functioneaza fiinta umana tot El le-a creat.
0
30-08-2011, ora 17:42
Bineînţeles că da, stimate dle Dobrogeanu. Mă bucur că aveţi o astfel de mentalitate, care, apropo, este foarte rară în ziua de azi.
Multă sănătate şi toate cele bune,
Nick
Multă sănătate şi toate cele bune,
Nick
Stimate domnule Dobrogeanu,
De multe ori termeni ca "depresie nevrotica" sau "depresie psihotica" sunt doar etichete care nu descriu pe deplin situatia particulara a fiecarei persoane in parte. Daca aveti diagnosticul de schizofrenie, se poate intampla frecvent ca in remisiune sa treceti printr-o stare depresiva, pe de o parte pentru ca mecanismele chimice de la nivelul creierului sunt comune, pe de alta parte datorita dificultatilor pe care le produce in viata dumneavoastra aceasta afectiune in sine.
Cu atat mai mult cu cat aveti un medic psihiatru in care aveti incredere, mentineti recomandarile acestuia.
Cu respect,
Dr. Adina Petrica
De multe ori termeni ca "depresie nevrotica" sau "depresie psihotica" sunt doar etichete care nu descriu pe deplin situatia particulara a fiecarei persoane in parte. Daca aveti diagnosticul de schizofrenie, se poate intampla frecvent ca in remisiune sa treceti printr-o stare depresiva, pe de o parte pentru ca mecanismele chimice de la nivelul creierului sunt comune, pe de alta parte datorita dificultatilor pe care le produce in viata dumneavoastra aceasta afectiune in sine.
Cu atat mai mult cu cat aveti un medic psihiatru in care aveti incredere, mentineti recomandarile acestuia.
Cu respect,
Dr. Adina Petrica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Rivotril si Efexor pentru depresie
- 5Sindrom premenstrual accentuat, mi este rau destul de tare inainte de ciclu
- 10hipertensiune
- 5cred ca am schizofrenie. as avea nevoie de un sfat. multumesc
- 2problema coleg de camera
- 19Perfectionism? Tulburare.Confuzie.Depresie
- 4schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 8despartire, inceput depresie
- 6nu mai sunt cine eram, depresia persistenta dupa o relatie
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 3Probleme neurologice, depresie!
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 7Depresie, ganduri sinucigase
- 7Laptele de capra - bun in Depresie, oboseala, Astenie
- 18Fratele meu sufera de schizofrenie
- 1Depresie
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 5In schizofrenie este afectata si memoria
Mai multe informații despre: Depresia Schizofrenia Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: