Karissa uitata in prima saptamana

Buna ziua!
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 2penultima pastila din folie uitata
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 5Am uitat sa iau pilula-intarziere 17 ore
- 10o pastila minus
- 0am uitat 2 pilule
- 0Pilula omisa
- 1Pastila uitata
- 0Anticonceptional uitat
- 3Sangerare anticonceptionale
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 0Pastila de Belara uitată.
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: