pilula uitata in cea de a doua saptamana.
![vacaru nicoleta](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
au trecut doua saptamaani de cand am inceput o noua folie de yasmin si am uitat sa iau o pilula intr0 zi.mi-am dat seama a doua zi dar foarte tarziu, ma apropiam de ora la care trebuia sa iau normal pilula(m-am speriat ingrozitor), l-l-am sunat pe dr.la care ma duc de obicei la consultatii si aproape ca nu ma injurat prin telefon.mi-a dat de inteles ca am facut o mare greseala si de atunci nu am liniste.am facut dragoste cu sotul meu neprotejat in seara in care nu am luat pilula, dr mi-a recomandat sa iau postinor 2 si sa intrrup folia de yasmin..cum era corect sa fac?ce complicatii vor fi de acum incolo?trbuia sa intrrup yasmin cum a spus d-mnul dr?eu am deja un baietel de doi ani nu ma simt pregatita de o inca sarcina...este posibil sa fi ramas daca am luat postinor?mi-a mai spus ca daca imi vine ciclu sa incep o noua folie de yasmin din prima zi este corect?va rog din tot sufletul sa ma ajutati.multumesc frumos.
3 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Si Postinor ai luat peste Yasmine, sau ai intrerupt de tot contraceptivul?Trebuia sa nu te sperii si a doua zi cand ti-ai amintit de pilula uitata, aproape de ora normala trebuia sa le iei pe amandoua, apoi zilnic normal.Nu ai ramas insarcinata.Ar trebui acum sa astepti ciclul si, in prima zi de sangerare sa iei prima pilula dintr-o noua folie.Tu trebuie sa te informezi si sa-ti pui intrebari dinainte -ce trebuie sa fac daca...-si sa nu te panichezi cand se intampla sa mai uiti.Deci stai linistita si asteapta ciclul.Numai bine!
![vacaru nicoleta](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am intrerupt yasmin si am luat doar postinor.nu am mai luat nimic astept cu nerabdare ciclu...
cam in cat timp ar trebui sa apra ciclu de la ultima pastila postinor?
cam in cat timp ar trebui sa apra ciclu de la ultima pastila postinor?
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu cred ca tot la data la care iti vine de obicei, va fi putin dereglat.Foloseste prezervativ pana atunci.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 1pilula uitata si raceala
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 5am uitat pilula (ultima pastila din folie)
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 3Patila pierduta
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 0Am uitat sa iau pastila
- 4Pilula omisa.. mai sunt protejata?
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 0Am uitat sa beau ultima pastila
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 0Pastila de Belara uitată.
- 0Pilula uitata dupa cele 7 zile de pauza
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: