Dureri permanente de cap
Buna ziua! De 2-3 saptamani infrunt niste dureri foarte puternice, permanente si surde de cap. Cum deschid ochii de dimineata, calvarul incepe. Am fost la doctor, a luat 2 saptamani doar birocratia si programarile. Am facut eeg, tomograf si am fost si la oftalmolog (mi-a facut un test de vedere si mi-a pus niste picaturi pentru a se dilata pupila sa imi vada fundul ochiilor) si sunt...sanatoasa. Ce sa mai fac? Durerile continua exact in aceeasi maniera. Acum mai mult de 6 luni am avut 2 lovituri la cap (de coltul geamului si de zapada batatorita sau de ceva tare sub ea) si m-a durut putin zona (varful capului) dar mi-a trecut. Ce poate fi? Ce pot face?
P.S. Doctorita de la oftalmologie mi-a recomandat sa merg sa vad daca nu am vre-un cheag. Unde pot merge?(locuiesc in Arad) si cum se numeste testul prin care aflu daca am cheag?
Am 16 ani si sunt fata daca ajuta la ceva...
P.S. Doctorita de la oftalmologie mi-a recomandat sa merg sa vad daca nu am vre-un cheag. Unde pot merge?(locuiesc in Arad) si cum se numeste testul prin care aflu daca am cheag?
Am 16 ani si sunt fata daca ajuta la ceva...
8 comentarii
Draga mea,
cu ASTA trebuia sa incepi
"Acum mai mult de 6 luni am avut 2 lovituri la cap (de coltul geamului si de zapada batatorita sau de ceva tare sub ea) si m-a durut putin zona (varful capului) dar mi-a trecut "
sigur iti va raspunde un medic...
astept vesti de BINE de la tine
sanatate
cu ASTA trebuia sa incepi
"Acum mai mult de 6 luni am avut 2 lovituri la cap (de coltul geamului si de zapada batatorita sau de ceva tare sub ea) si m-a durut putin zona (varful capului) dar mi-a trecut "
sigur iti va raspunde un medic...
astept vesti de BINE de la tine
sanatate
Cere medicului de familie o trimitere la neurologie ! Analiza se numeste arteriografie cerebrala !
Altfel ce obiceiuri culinare ai ?! Fumezi, bei cafea, iei medicamente altele decat cele pt dureri de cap ?
Altfel ce obiceiuri culinare ai ?! Fumezi, bei cafea, iei medicamente altele decat cele pt dureri de cap ?
Le-am spus doctorilor de lovituri si nu fumez si nici cafea nu beau...
Folosesti anticonceptionale sau ai vreun aliment preferat pe care il mananci zilnic ?!
Nu iau anticonceptionale si nici un alt medicament. Mananc multe paste, supe si dulciuri(nu exagerez cu ele).
E posibil sa fie o usoara intoxicatie cu monoglutamat, stabilizatori si conservanti din ketchup, sosurile si maionezele pe care le folosesti langa paste, incearca sa renunti la orice conserva din comert pt o perioada si o sa vezi ca iti trece durerea de cap ! ;)
La capitolul dulciuri de asemenea renunta la cicolatele si bombonele in favoarea fructelor de sezon (struguri, prune, pere..) unde chiar poti sa exagerezi cat doresti ! :)
Bafta !
La capitolul dulciuri de asemenea renunta la cicolatele si bombonele in favoarea fructelor de sezon (struguri, prune, pere..) unde chiar poti sa exagerezi cat doresti ! :)
Bafta !
Am aflat de la tomograf ca niste vene foarte mici care fac legatura intre cei doi lobi cerebrali prezinta cheaguri. Mi-a dat sa urmez un tratament cu:tonotil,.acetazolamida arena, carbazepina LPH si tanakan. Acest tratament este pe o saptamana iar in caz ca nu imi revin mi-a spus sa merg la spital. Sunt in a5-a zi de tratament si nu am avut parte de nici un rezultat inafara zilei a2-a cand am avut un repaus total. Nu m-am ridicat din pat iar spre seara a inceput din nou dar nu foarte tare iar apoi totul a luat-o de la inceput. Mi-a spus ca acele cheaguri pot fi din nastere, pubertate sau de la stress. Durerea vine brusc si este apasatoare de parca nu l-as putea tine, in special in spate. Ce pot avea? Deoarece in fisa mi-a scris:cefalee persistenta. Si la spital de ce tratament va fi nevoie? Ce m-i se va face? - See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Cefalee_persistenta_081316.html#sthash.W5mccc6O.dpuf
Daca ai niste 'cheaguri' cum ti s-a spus la tomograf trebuia sa primesti si niste anticoagulante ! Nu cunosc acest capitol, dar poti lua o jumatate de aspirina de 2 ori pe zi dupa mese sau cu putin iaurt, intre mese !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 180sinuzita
- 4Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
- 4Presiune in cap si urechi
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 6Cap, ochi, torace
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 4Simptome inexplicabile
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa