mici dureri de cap frecvente

Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 7durere de cap si ameteala
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 2durere de spate umar si cap
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 4durere destul de puternica in partea dreapta a capului
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 4Durere cap la apasare
- 3dureri de cap dupa baie
- 0dureri ca un fel de presiune
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 0Oboseala persistenta, dureri dese de cap, inrosire
- 1Problema durere persistenta de cap
- 0Durere de cap cand ma enervez
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: