mici dureri de cap frecvente
![nuga4all](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
Am nevoie de un sfat de 1-2 saptamani tot am mici dureri de cap... (dureaza max 3 secunde) de mai multe ori pe zi pur si simplu vin si dispar mai mult pe partea dreapta spre mijlocul capului desi mai apar si in alte zone, sa imi fac griji poate sa fie ceva mai serios?In ultimul timp am facut mai multe analize: generale care au iesit ok, glanda iar ok, la inima tensiunea mai mica dar totul ok insa am si ameteli in timpul zilei care leam asociat cu tensiunea scazuta.Am si un incident cu bunica cu un accident vascular si incep deja sa ma sperii
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 3dureri ingrozitoare de cap
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 0durere de cap cu ameteli
- 5Am dureri foarte mari de cap si din ureche imi curge puroi
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 0Durere de cap si ceafa insuportabila
- 0dureri de cap pe partea stanga si ochiul stang
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 3dureri de cap -ciocuri
- 3trombocite mari
- 1Dureri de cap zilnice
- 0Probleme neurologice
- 3Nas înfundat in poziția culcat și dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: