Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
De o luna, zi de zi simt spasme usoare pe corp...atat a unor grupe musculare cat si a anumitor vase de sange. Simt frecvent la muschii spatelui, la glezna piciorului stang, deasupra tamplei stangi. De o saptamana simt si dureri de cap (cefalee pe partea dreapta jos a cefei). Unele din dureri sunt mai puternice, altele mai slabe. Am luat doar o singura data aspirina si mi-a treut in 20 de min durerea...insa a revenit a doua zi. Cand merg afara pe strada simt si o ameteala stranie care ma face sa imi pierd acuitatea vizuala. Am senzatia ca mi se misca imaginea asemeni unei camere video ce nu are stabilizator de imagine. De 2 luni am o tuse..uneori seaca alterori cu expectoratie slaba de sputa alba lipicioasa. In aceasta perioada am avut episoade cu aparitii de urticarii la maini si picioare care treceau in cateva ore. Dar acum 2 saptamaini mi-a aparut o umflatura mare pe spate rosie...care s-a absorbit in 24 de ore. Tensiunea mea este de 11/7 culcat si12/9 in sezut. Am facut de curand analize si in afara de ige marit (pentru alergii) si limfocite atipice marite, precum si putin marit acidul uric in sange, nu mi-a iesit mare lucru. Mai astept analizele cu anticorpii de factor reumatoid si cei antinucleari si atunci sper sa am un diagnostic. Postez aceste simptome poate cineva le recunoaste si poate sa mi le explice si mie. Cel mai mult ma ingrijoreaza aceste spasme si cefaleea...Sper sa nu fie ceva grav!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 1Durere de cap, presiune in urechi si zgomot
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 8Un posibil cancer?
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 0Cefalee persistenta
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 6dureri de cap permanente
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 2Stare de inconstienta
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 2Amețeli țiuit de ureche etc
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 9Anxietate sau altceva?
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
Mai multe informații despre: Spasmele musculare Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Distoniile (Crampe musculare)
- Spasmele musculare
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Amețeala
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Spasme tonice