iubitul meu are o mare fantezie: sexul anal

15-02-2010
Diana-Ioana
Nu este medic/terapeut
Diana-Ioana
Am o nelamurire...iubitul meu are o mare fantezie, fantezia lui fiind sa faca sex anal cu mine.
Nu stiu ce sa fac sa cedez dorintei lui sau nu ?Imi este teama ca nu cumva sa ma doara mult prea tare...imi este frica sa incerc asta...nu stiu ce sa fac si cum sa incep. Sa incerc cu un lubrefiant? Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri ori din propria experienta ori ce stiti si voi, Multumesc !
5 comentarii
0
15-02-2010, ora 16:02
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu ar fi normal să faci ceva ce nu ţi doreşti şi tu la fel... ideea actului sexual este să producă plăcere ambilor parteneri, nu?
0
15-02-2010, ora 19:20
Diana-Ioana
Nu este medic/terapeut
Diana-Ioana
Ai dreptate Iulia, nu pot spune ca nu vreau... si nici ca nu imi place, ideea este ca mie teama de acea durere, si nici nu stiu daca este bine si normal
0
16-02-2010, ora 17:25
bibi23
Nu este medic/terapeut
bibi23
incercati un lubrifiant la inceput
0
28-02-2010, ora 16:23
yeti
Nu este medic/terapeut
yeti
nu trebuie sa fie o actiune doar pentru a satisface placerea celuilalt, daca unuia din parteneri ii provoaca disconfort, teama sau durere.
daca vrei sa o faci pentru ca si tu ai o curiozitate in directia asta, atunci trebuie sa luati amandoi cateva masuri de precautie: in primul rand sa aveti rabdare si sa nu faceti lucrurile "repede-repede"
o igiena corespunzatoare a zonei anusului inainte de inceperea jocurilor (eventual in momentul spalarii cu apa calduta trebuie sa incerci sa relaxezi sfincterul si daca poti, cu ajutorul sapunului, sa-ti introduci singura un deget in anus -atat cat poti fara sa iti produca dureri sau neplaceri)
evident ca trebuie sa folositi prezervativ si lubrifianti si ar fi bine sa nu incercati din prima sedinta sa aveti un sex anal normal (penisul nu trebuie sa intre total)
trebuie sa fii intr-un stadiu destul de avansat de excitare inainte de a incerca "poarta din spate" asa ca... jucati-va unul cu altul fara intromictiune.
aveti rabdare si comunicati in timpul asta despre senzatii, cat de mult se poate apasa, cat de mult poate intra... samd

daca prietenul tau nu prea vrea sa aiba rabdare si nu vrea decat "sa o bage". atunci inarmeaza-te cu un vibrator de marimea penisului lui (sau mai mare) si ameninta-l ca ii aplici acelasi tratament.
:)
0
06-03-2010, ora 23:05
Diana-Ioana
Nu este medic/terapeut
Diana-Ioana
Da, va multumesc tuturor pt sfaturi.Am icnrcat si a fost dureros, si am incercat fara lubrefiant si fara prezervativ.In fine durerea nu se compara cel putin pt mine.Si totusi am avut o sangerare usoara si nu stiu de ce...probabil din cauza ca a fost si prima data, ori ca a fost o frecare pe uscat cum se zice si mi-a provocat o iritatie...chiar nu stiu.Si apoi ceea ce a fost comic, a fost atunci cand prietenul ma intrebat de ce merg cracanata prin casa si bine inteles raspunsul meu a fost : mi-as fi dorit sa iti umble si tie cineva acolo sa vad cum ai fi mers dupaia :))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •