Sarcina?
Impreuna cu prietenul meu am facut sex ana l, eu sunt inca virgina. Acesta si a dat drumul, credeti ca ar fi putut ajunge sperma in zona vaginului ?
3 comentarii
1. Interesant mod de a incepe viata sexuala. Stiti ca virginitatea nu inseamna doar integritatea himenului ci simbolizeaza si inexistenta actului sexual. Sa afirmati ca sunteti virgina dar ati faxcut sex anal e un fel de blasfemie.
2. Cine ar putea sa stie ce s-a intamplat?!
3. Daca sperma a ajuns in vagin, chiar daca sunteti ”virgina” este posibil sa ramaneti insarcinata.
4. Sexul anal presupune niste pregatiri si masuri speciale altfel exista un risc mare de imbolnavire. Stiti asta?
2. Cine ar putea sa stie ce s-a intamplat?!
3. Daca sperma a ajuns in vagin, chiar daca sunteti ”virgina” este posibil sa ramaneti insarcinata.
4. Sexul anal presupune niste pregatiri si masuri speciale altfel exista un risc mare de imbolnavire. Stiti asta?
Sunt virgina și nu a avut loc întreg contactul sexual, pe mine ma interesa virgina Find dacă sperma ar fi putut sa ajungă și sa afecteze
Cum sa mai fiti virgina domnisoara, daca ati facut sex anal?
Ati facut clisma inainte, ati folosit lubrifiant special sau vreti sa va apara hemoroizi si fisuri anale?
De sarcina vad ca va e frica mai mult decat de boli... si din cate rezulta persoana care v-a pretins asa ceva, nu a folosit nici prezervativ. De virusul hpv cu tulpini cancerigene sau care dau negi sau veruci nu va temeti? Sunt sigura ca tanarul care v-a cerut asa ceva a mai facut acest lucru si cu alte persoane. Cum puteti sa credeti ca e sanatos si ca nu va transmite nimic acum sau mai tarziu?
Ati facut clisma inainte, ati folosit lubrifiant special sau vreti sa va apara hemoroizi si fisuri anale?
De sarcina vad ca va e frica mai mult decat de boli... si din cate rezulta persoana care v-a pretins asa ceva, nu a folosit nici prezervativ. De virusul hpv cu tulpini cancerigene sau care dau negi sau veruci nu va temeti? Sunt sigura ca tanarul care v-a cerut asa ceva a mai facut acest lucru si cu alte persoane. Cum puteti sa credeti ca e sanatos si ca nu va transmite nimic acum sau mai tarziu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt tare confuza: ce se intampla daca fac sex anal?
- 24Sex anal cu un lubrifiant de senzatie
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 6La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?
- 4Sex anal fara prezervativ! O asa mare problema?
- 4ce consecinte negative ar putea avea sexul anal?
- 67sex anal/oral
- 10Un sfat parintesc de la un medic!
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 1sa fie HIV?
- 7Rupt prezervativ in timpul sexului anal
- 12Am nevoie de un raspuns rapid !
- 6O intrebare putin inedita
- 2Sfincter anal nu se mai inchide cum trebuie
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 2Dus anal
- 5Sexul anal
- 4Sex anal
- 1Sarcina?
Mai multe informații despre: Sexul anal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: