Dus anal
Buna, m am tot informat pe internet referitor la sexul anal inainte de a încerca si am inteles ca nu este ok sa treci din sex anal în vagin, dar dacă înainte folosesc dusul anal? Mai este necesar procesul de curățare? Se poate face totul mai comod și rapid? Sau exista aceleași riscuri? Multumesc
2 comentarii
Exista aceleasi riscuri, fiindca spalarea rectului/colonului nu indeparteaza toate bacteriile care traiesc acolo.Acele bacterii nu trebuie sa ajunga in vagin. Inainte de a incerca sexul anal cu partenerul, iti recomand sa incerci singura cu un dildo/castravete fabio/morcov, pentru a vedea ce presupune. Poate vei realiza ca nu e pentru tine. Iar daca partenerul tot insista sa incercati, spune-i ca ai un dildo pe care abia astepti sa-l probezi pe fundul lui. :)) Sexul anal nu e pentru oricine, de exemplu Belladonna spunea intr-un interviu ca i-a luat un an sa "invete" sa-i placa. :))
Sexul anal produce hemoroizi si fisuri anale care provoaca mari dureri. Anusul nu este un organ facut pentru sex. Aveti grija ce va doriti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12sexul anal = alte boli?
- 3sex anal si ejacularea
- 4sex anal, insarcinata?
- 3sexul anal
- 6gonoree?
- 5dimineata si seara imi forfote stomacul...
- 3Penetrarea fundului!
- 10Un sfat parintesc de la un medic!
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 6Nimfomana?
- 7Rupt prezervativ in timpul sexului anal
- 3Ce riscuri exista la sexul anal ?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 3Sarcina?
- 6O intrebare putin inedita
- 2Sfincter anal nu se mai inchide cum trebuie
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 4Sex anal