iritatie pe capul penisului

281 comentarii 1 2 ..... 789 10 Înainte ›
0
16-10-2011, ora 19:30
florin31
Nu este medic/terapeut
florin31
imi poate spune si mie cineva ce problema am, sau ce tre' sa fac???ast raspuns! va multumesc!
0
31-10-2011, ora 14:54
spider23494
Nu este medic/terapeut
spider23494
Buna ziua, de 2 zile capul penisului meu este plin de bubite, nu am mancarimi si nu ma doare nimik. Prietena mea nu are nimik dupa contactul sexual, nici-un punctulet rosu in zona vaginala. Eu cred ca este o simpla iritatie a capului, dar am nevoie de un mic ajutor sa stiu cum pot scapa de aceasta iritatie.Va multumesc mult si astept raspunsul dumneavoastra.
0
23-11-2011, ora 00:15
maryo25
Nu este medic/terapeut
maryo25
acum cateva seri am facut sex cu sotia si mia aparut niste puncte rosi ca 1 fel de cosuri nu ma deranjeaza deloc nici nu am secrti mirositoare si nu stiu ce sa fac sa dispara
0
25-11-2011, ora 13:23
alex45
Nu este medic/terapeut
alex45
Buna ziua, Am 17 ani!
Mi-a aparut de ceva vreme pe capu penisului(tot dea roata)niste bubite mici si in varf sunt albe, nu imi produc mancarimi doar transpirati.Fak baie de 2 ori pe zi shi tot miroase ciudat:((, mentionez ca nu am avut pana acuma relati sexuale.
Si pe limba mi-a aparut niste bubite nu stiu de ce, sunt foarte ingrijorat.
Imi puteti prescrieti un tratament. Multumesc mult!
0
28-12-2011, ora 03:28
alexander88
Nu este medic/terapeut
alexander88
buna seara, dl doctor eu si prietena mea avem de a face cu o candidoza de mai bine de 6 luni, am fost la doctor, nea dat fluconazol pentru 4 saptamani, cate 1 amandoi in fiecare saptamana, am fost nevoit sa repetam tratamentul de 3 ori dea lungul timpului, acum mie miau aparut niste umflaturi (nu bubite, nu secretii, nu miros ciudat ), foarte dese, si o mancarime foarte iritanta mai ales in zona 'atei' sau mai bine zis stiintific 'frenulum' sau ceva de genu. tin sa mentionez ca aceasta mancarime a atei revine odata la cateva luni distanta de timp aleatorie. prietena mea a avut sinuzita si a luat multe pastile printre care si antibiotice, sa fie din cauza asta ? ea prezinta o simpla usturime in timpul actului sexual. va rog spunetimi ce sa fac sa scap de problema
0
29-12-2011, ora 17:57
kokos
Nu este medic/terapeut
kokos
buna ziua domnule doctor am avut un act sexua;l cu o prietena ne protejat si in urma acestuia mi sau facut ca 2 pete mici la baza penisului si ma mananca capul si parca am dureri la urinare, sub capul penisului am ca o pata rosie daca ma puteti ajuta am fost la farmacie si mia dat ceva crema unguient antibiotic
0
10-01-2012, ora 14:53
ZoZoLe
Nu este medic/terapeut
ZoZoLe
Astazi la dus am observat pe capul penisului niste bubite rosii, nu in numar foarte mare, nu ustura, nu am senzatia de mancarime.

Prietena mea a urmat un tratament cu amoxicilina si am avut contact sexual neprotejat.

Este posibil din cauza antibioticelor sa am acele bubite mici ???

Tin sa mentionez ca in trecut am mai avut asemenea bubite, dar au trecut de la sine, fara a avansa sau a incepe sa usture sa doara etc. (posibil tot din cauza unor pastile pe care le-a luat prietena sau din cauza gelului de dus - in perioada respectiva schimbasem gelul de dus)

Ca si completare: Prietena mea de vreo saptamana a avut scurgeri albe mai vascoase, nu lichide - de consistenta cremelor (normale din punct de vedere al mirosului)... posibil de la zapada si frig sa fii racit jos (am fost la munte si a stat mult prin zapada cu fundul)... Scurgerile au incetat sa apara, si a intrerupt antibioticele

Cred ca totusi acele bubuite de pe capul penisului sunt din cauza antibioticelor pe care le-a luat...

Va rog tare mult sa ma lamuriti
0
07-02-2012, ora 14:11
sirlancelot
Nu este medic/terapeut
sirlancelot
Buna ziua ! am si eu o problema.. am avut contact sexual cu prietena mea.. [ folosind prezervativ ].. dupa ce am terminat ma usturat unpic ! dupaia de loc, nu ma ustura, doar la inceput chiar dupa si peste 1 zi am avut niste mancarimi usoare ! contactul sexual a avut loc in urma cu 2 saptamani.. mi'au aparut niste " bubite rosii " pe capul penisului si pe preput ! si o branza... si de cate ori ma spal mereu apare... si nu stiu ce sa fac ! astept un raspuns. Multumesc frumos !
0
07-02-2012, ora 14:13
sirlancelot
Nu este medic/terapeut
sirlancelot
Vreau sa mentionez ca am mai facut'o cu ea si in urma cu 2 luni, fara prezervativ si nu am avut nimic !.. eu ma gandesc ca ar fi o iritatie de la prezervativ !.. dar astept pareri, multumesc !
0
19-02-2012, ora 12:57
Clau clau clau
Nu este medic/terapeut
Clau clau clau
Buna ziua! Am si eu o problema...cam de 2 zile..mi-au aparut pe capul penisului niste bubite rosii, sunt pe jumate din cap...partea dreapta..si mai jos de cap cam tot pe partea dreapta..ma mananca, nu este insoportabi...dar totusi m mananca...am descoperit aceste bubite ieri i timpul unui act sexual cu prietena mea(ESTE FIDELA)...neprotejat...simteam ca ma jeneaza ceva..dar nu miam dat seama pe moment. Dupa ce am citit cateva postari de pe acest forum am intrebato pe prietena mea daca are si ea mancarimi sau alte chestii.raspunsul ei a fost NU.:D
Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti ce medicamente sau creme as putea folosi.
Multumesc ! ! !
0
19-02-2012, ora 22:59
Clau clau clau
Nu este medic/terapeut
Clau clau clau
Oare se mai ocupa cnv d acest forum? Din kte am vazut nu a mai raspuns nime d ceva vreme...
0
20-02-2012, ora 09:36
gimi300
Nu este medic/terapeut
gimi300
buna zia mi-a aparut de ieri o besicuta pe capul penisului in jur de 1 cm patrat am rupt pielita foarte subtire si acum mi-a ramas ca o iritatie chiar la capatul penisului unde urinez am observat ca se albeste si cred ca secreta si un lichid albicios mai gros puteti sa ma ajutati
mentionez ca am avut contact sexual doar cu partenera iar ea nu are nimic
0
22-02-2012, ora 20:40
yonutzzzzz
Nu este medic/terapeut
yonutzzzzz
BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE VA ROG FRUMOS SI SCUZATI UN PIC LIMBAJUL DE 2 ZILE MI SAU UMFLAT BUZELE DE LA CAPUL PENISULUI SI MA DOARE EXTREM DE RAU CAND O BELESC NU AM AVUT CONTACT SEXUAL CURAND SI NUMAI SUNT VIRGIN SPUNETIMI SI MIE CE AM VA ROG FRUMOS !
0
23-02-2012, ora 15:06
1alex2
Nu este medic/terapeut
1alex2
Buna ziua!Am o relatie stabila, nu ne inselam. Acum 2 zile am avut un contact sexual neprotejat dar si protejat si sex oral, la o zi dupa acest contact mi-au aparut niste bubite foarte mici pe capul penisului dar si pe pielea interioara decalotata, de asemenea in zona din spatele capului penisului toata pielea decalotata are o culoare rosie si este permanent umeda ca si cum acolo ar fi o seva de asemenea simt o mancarime minora in zona aceasta, si mai am o mica roseata pe testicule, iar pielea acolo unde este roseata se simte ca si cum ar fi uscata. Imi puteti spune ce anume poate fi si cum poate fi tratata? Va multumesc!
0
03-04-2012, ora 12:19
TruicaStefanel
Nu este medic/terapeut
TruicaStefanel
Buna.Ma numesc Stefan, am 18 ani.Am si eu o problema. Am facut sex neprotejat cu prietena si mi a aparut niste bubite micute pe capul penisului (scuze ptr limbaj dar sa fiu mai exact) si cand imi apare cand imi dispare. M-am dat cu o crema CLOTRIMAZOL si dispare, dar dupa cateva zile apare iarasi. Ce este de facut?raspundeti urgent va rog! multumesc
0
08-04-2012, ora 10:29
pavelvasile
Nu este medic/terapeut
pavelvasile
am capul penisului alb spre albastrui.Ce ma sfatuiti ?
0
13-05-2012, ora 11:16
TheGame
Nu este medic/terapeut
TheGame
Salut... Am si eu aceasi problema cu bubitele acelea rosi, da pe mine ma si ustura cand ma duc la toaleta :(... as dori un raspuns urgent va rog... mai este o problema este si pe pielea de pe langa capul penisului, ma deranjeaza de mor... o crema ar fi cred cea mai buna solutie, nu as avea curajul sa ma duc la un medic sa vorbesc chestiile astea fata in fata... multumesc mult
0
17-05-2012, ora 13:31
apostol sorin
Nu este medic/terapeut
apostol sorin
am o problena, mia aparut de ceva timp niste bubitie rosii pe capu penisului, si pe langa el mi sa umflat un pic pielea, am si mancarimi. ce medicamente pot lua, rog un raspuns urgent
0
31-05-2012, ora 20:28
gorgeus33
Nu este medic/terapeut
gorgeus33
Buna ziua acum cateva zile am observat ca in zona capului penisului la inceput au aparut niste bubite micute dar pot fi vazute ma tem sa nu fie iritatie sau altceva nu ma dor dar ma deranjeaza cum arata si ca se inmultesc :D putin ajutor ar fi binevenit
0
31-05-2012, ora 20:33
gorgeus33
Nu este medic/terapeut
gorgeus33
am uitat sa mentionez ca bubitele arata albe si se simte aspru cand apas pe ele.in timpul unei masturbari am vazut aceste, , bubite"
0
21-10-2012, ora 19:09
catalin86
Nu este medic/terapeut
catalin86
buna ziua.de cateva zile am o iritatie rosie la baza capului penisului cu o secretie urat mirositoare si nu stiu de unde ar putea fi si in plus de asta ma mananca si f tare.ma spal in fiecare searaajutati_ma va rog.multumesc
0
29-10-2012, ora 16:50
T3chno_Alex
Nu este medic/terapeut
T3chno_Alex
Salut! Am si eu o problema. Astazi am iesit cu o fata la un suc. Si din vorba in vorba, mi-a facut Sex Oral. Prostia este ca eu n-o cunoasteam ( decat ce am vorbit un pic cu ea pe net ), si ca am fost neprotejat! Bineinteles, ea nu este curva (macar atat stiu)! Dar vreau sa fiu sigur, nu stiu cu ce fel de baieti a mai umblat! Ceea ce stiu este, ca ultimul contact oral la avut acum 2 luni! Cam ce simptome ar trb sa-mi apara in caz ca am luat ceva?? Si in caz ca nu apare nimic ciudat sunt ok, ca inainte?? Mai e o problema, ea in timp ce facea, se poate sa ma fi zgariat cu doi dinti, iar pe penis am 2 pete/zgarieturi de sange ( pe piele, nu pe cap ) ca si cum ar fi curs, dar sangele n-a dat pe afara!! A strans-ocu dintzii in gura ( scuzati limbajul ). Si inca ceva, ea dupa ce mia facut chestia asta...mi-a spus ca avea si amigdalita.:| Ajutati-ma, va rog frumos.am aruncat o privire pe net despre "Ce poti lua prin Sex Oral" Si sunt speriat de moarte. Promit ca nu mai fac asa ceva in viata mea. Pentru 10 minute de placere, acum sunt speriat de moarte. Mai bine stateam acasa, si ma uitam la filme, decat sa practic. Daca afla si prt. mea ma spanzura:((, pt. ca am zis ca dac ea nu vrea sa faca sex oral, sa vb cu alta fata sami faca. Eram curios.:(( Va rog frumos ajutati-ma!! Mi-e frica.
0
13-11-2012, ora 10:48
rahorakhty
Nu este medic/terapeut
rahorakhty
salut. in urma cu o zi am facut dragoste cu prietena mea, iar eu am simtit k nu este destul de lubrefiata, am continuat si parca m-a deranjat..acuma am niste pete rosii si bubite mici la baza capului si pe gland.ce sa fac.mersi
0
10-12-2012, ora 12:26
Noemi1987
Nu este medic/terapeut
Noemi1987
Buna ziua.Prietenul meu are probleme cu penisul, i se decojeste, are mancarimi si dureri foarte mari mai ales la nivelul capului penisului.Eu am urmat un tratament cu augmentin si am avut contact sexual cu el si in acelasi timp am si eu mancarimi.Se poate sa fie de la antibiotic sau e altceva?cu ce ne putem trata?eu m-am spalat cu bicarbonat de sodiu dar cu el nu stiu ce sa fac.dati-mi un sfat va rog, va multumesc
0
18-12-2012, ora 00:23
jolly
Nu este medic/terapeut
jolly
buna ziua.mi-a aparut la inceput niste bubite rosii pe capul penisului si la preput si aveam mancarimi am crezut ca e o infectie si am luat antibiotice vreo 3 zile bubitele au disparut ca si mancarimea dar mi-a aparut ca un fel de neg pe capul penisului i la preput. va rog ajutati-ma ca imi e cam rusine sa merg la doctor;
0
19-12-2012, ora 11:36
costel31
Nu este medic/terapeut
costel31
Buna ziua! Acum 13 ani am avut o uretrita nespecifica cu scurgeri. Am facut niste teste si mi s-a descoperit o bacterie, am luat un medicament + crema (nu mai stiu cum se numea incepea cu litera C). Am administrat acel medicament si crema, iar dupa cateva zile a trecut complet. Insa inca imi apare din cand in cand o roseata pe capul penisului si preput, aceasta disparand doar dupa contact sexual sau masturbare. Pot rezolva aceasta roseata cu Advantan crema? Este riscanta folosirea lui? Este nevoie de reteta pentru procurarea lui sau se poate lua si fara? As dori sa rezolv aceasta problema. Multumesc anticipat pentru raspuns!!
0
25-12-2012, ora 21:42
bogdy97
Nu este medic/terapeut
bogdy97
buna ziua am 15 ani... si de acuma 4 zile mi-a aparut o iritati pe penis care mananca si ma ustura...si nu stiu ce trebuie sa fac sa imi treaca.?
0
08-01-2013, ora 13:17
Gabriel65
Nu este medic/terapeut
Gabriel65
Buna ziua am 17 ani, prietena mea are 16 ani, de 2-3 zile mi'au aparut pe capul penisului si pe piele niste bubite rosii, eu cred ca este vorba despre o iritatie, prietena mea a urmat un tratament pe baza de antibiotic pentru ca racise jos, in timp ce urma tratamentul am intretiun acte sexuale, ea era virgina deci nu are cum sa aiba vre'o boala, va rog frumos sa imi dati un sfat, apropo si prietena mea s'a iritat jos, multumesc mult!
0
05-02-2013, ora 21:08
Goe.goe
Nu este medic/terapeut
Goe.goe
Buna seara ! Am si eu o problema. De ceva timp, ( o luna ) imi apar mancarimi sub pielea care acopera penisul. Imi apar la interval de 1 sapt. ( in timpul mancarimii se produce si un lichid urat mirositor !!)
0
05-03-2013, ora 17:02
alexandul
Nu este medic/terapeut
alexandul
Buna ziua, am si eu o problema asemenatoare, mi-au aparut pe capul penisului niste bubite mici rosii, ca o iritatie, iar pielea este inflamata (se poate observa la decalotare) am mancarimi, iar capul penisului are un miros urat.a tinut asta cateva zile dupaia au disparut, iar dupa o luna au aparut iar, tot dispare si apare aceasta iritatie, am intretinut relatii sexuale doar cu prietana mea in care am incredere si am fost primul la ea, deci se exclude varianta sa fi luat ceva de la ea, totusi ei nu ii apare nici un fel de iritatie nimic, e perfect normal la ea, numai mie imi apare, care ar putea fi cauza si ce as putea face sa nu imi mai apara aceasta iritatie ?
Adaugă un comentariu / răspuns
281 comentarii 1 2 ..... 789 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •