Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
Am si eu o problema, am facut sex neprotejat cu prietena mea pentru prima oara.A doua zi mi sa umflat pielea din zona capului penisului, dupa o zi si-a revenit la normal, dar problema mea este ca sa umflat iarasi dupa 5 zile.Care ar fi problema si cum as putea sa o rezolv?Multumesc anticipat
5 comentarii
A doua oara cand s-a umflat a fost tot dupa sex?
ma scuzati prima oara nu sa umflt a doua oara sa umflat, si dupa vre 5 zile nam mai facut nimik sa umflat, dar acum nu mai am nimik, ce sa intamplat?
Nu s-a intamplat nimic grav! Ai avut un contact sexual mai "intens", mai de lunga durata sau partenera ta nu a fost bine lubrefiata. De aceea a fost traumatizat mecanic preputul, acesta reactionand prin edematiere. Pentru ca problema sa nu se mai repete ai grija ca partenera ta sa fie suficient de bine lubrefiata.
am nevoie urgent de un sfat diseara vine o fata care arata prea bn la mine si. dar de dimineata cand m-am trezit aveam pielea penisului umflata ce sa fac ca sa nu mai fie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea relaxat?
- 2innegrirea penisului?
- 11'iritatie' pe pielea penisului
- 14Capul penisului rosu
- 7boala ciudata de penis
- 8secretie vascoasa pe penis
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 22Usturime penis
- 7penis inclinat in partea stanga
- 7Problema cu mirosul penisului...
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 3intrebare piele penis
- 8Problema majora! Penis
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 3probleme penis
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 2Probleme Penis
- 1Problema sub capul penisului
- 8usturime penis
Mai multe informații despre: Penisul inflamatia capului penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: