secretie vascoasa pe penis
am si eu o problema la care v-as ruga sa-mi raspundeti, daca puteti:
de la un timp pe capul penisului apare o secretie albicioasa-vascoasa zilnic; in acelasi timp si pielea este mai rosie pe interior; acest lucru este insotit si de o usoara mancarime la baza capului penisului.
Mentionez ca nu am facut sex neprotejat si nu cred sa fie BTS.
As vrea sa stiu ce ar putea fi si cum s-ar putea vindeca, sau macar la ce tip de medic m-ati sfatui sa merg? (specializarea: urolog sau dermato-venerice)
Daca se poate, nici o recomandare n-ar fi rea.
Multumesc anticipat.
de la un timp pe capul penisului apare o secretie albicioasa-vascoasa zilnic; in acelasi timp si pielea este mai rosie pe interior; acest lucru este insotit si de o usoara mancarime la baza capului penisului.
Mentionez ca nu am facut sex neprotejat si nu cred sa fie BTS.
As vrea sa stiu ce ar putea fi si cum s-ar putea vindeca, sau macar la ce tip de medic m-ati sfatui sa merg? (specializarea: urolog sau dermato-venerice)
Daca se poate, nici o recomandare n-ar fi rea.
Multumesc anticipat.
8 comentarii
mergi la un medic dermato-venerolog clar!!orice boala se poate lua si de la un sex oral!!
oricum asta imi propusesem...dar trebuie sa mai gasesc si ceva timp pt asta :P
voiam totusi sa vad daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva
merci pt raspuns oricum
voiam totusi sa vad daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva
merci pt raspuns oricum
Ioman, exact ce ai tu am si eu. Exact exact. Nu stiu ce naiba poate fi. Exact aceasi secretie vascoasa de tot si urat mirositoare care e zilnica oricat m-as spala, pielea rosie deasupra capului, si mancarime la capul penisului. Te rog daca afli ceva sa-mi dai de stire. Multumesc.
eu mi-am propus sa ajung la un medic cat de curand...din pacate programul la serviciu ma cam face sa aman :(
am ajuns si la doctor...si te sfatuiesc sa faci la fel
mie aproape imi trecuse...dar nu de tot
doctorul mi-a recomandat sa fac spalaturi cu solutie de apa cu bicarbonat alimentar (1 lingurita / 1l) si sa ma dau apoi cu nizoral crema --> de 2 ori pe zi...timp de 3 sapt
sper sa-ti fie de folos.
mie aproape imi trecuse...dar nu de tot
doctorul mi-a recomandat sa fac spalaturi cu solutie de apa cu bicarbonat alimentar (1 lingurita / 1l) si sa ma dau apoi cu nizoral crema --> de 2 ori pe zi...timp de 3 sapt
sper sa-ti fie de folos.
aha.Ok.Foarte bine.Am zis ca ma duc si eu in cursul saptamanii viitoare sa consult un doctor ca nu se mai poate asa.Multumesc mult.Numai bine.Sanatate
Bun. Tin sa spun ca am fost in cursul zilei de ieri la medic si am facut controlul. Doctorul a zis ca s-ar putea sa fie o ciuperca si mi-a dat tratament 2 saptamani. Mi-a dat 2 pastile sa iau, cate o pastila pe saptamana, timp de 2 saptamani, pastila se numeste Fluconazol. Si mi-a mai dat o crema sa ma dau pe capul penisului in fiecare seara care se numeste Travogen. Si mi-a zis daca nu-mi trece in doua saptamani sa ma duc din nou la un consult. Da si a mai zis sa o duc la un control si pe prietena mea, fiindca m-a intrebat daca am o relatie stabila, am zis ca da, si atunci mi-a spus sa o duc si pe ea ca si ea trebuie sa se trateze, fiindca daca ea nu se trateaza atunci eu degeaba ma tratez ca o sa iau din nou. Acuma sa vad cum merge treaba, si sper sa imi treaca in 2 saptamani. Numai bine. Sanatate.
sanatate sa fie...acum ce sa zic...sa fie intr-un ceas bun...si sa mai postezi si dupa, sa vedem cum evolueaza
la mine e mai bine deja...da sa vedem
la mine e mai bine deja...da sa vedem
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 7ata penisului
- 8curbare penis
- 3problema cu penisul... imi este si rusine sa fac sex cu prietena mea
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 11despre penis
- 9alunita pe penis
- 3Inelul din jurul Penisului
- 8Este o marime normala?
- 10ce este?
- 10secretie culoare alba - penis