iritatie pe capul penisului
buna ziua ma numesc cristian am 20 d ani si am o problema de cateva zile.Mi-au aparut niste bubitze albe in jurul capului la penis si ma mananca din cand in cand.Nush d la ce este sau ce este avand in vedere ca sunt intr-o rel d 1 an si nu am fost cu alte fete si suntem fideli unul altuia.Apare ca si km ar fi 1 fel de iritatie.M-ar interesa o crema sau niste pastile sa imi recomandati, va multumesc Cristian
buna ziua, aseara am avut un contact sexual neprotejat si mi-au aparut niste bubite rosi pe capul penisului si s-a rosit zona acee a pielii, nu ma mananca deloc dar normal ca ustura cand il decalotez, am vazut ca ati recomandat advantan in majoritatea cazurilor este bun ?
dupa un chiuretaj ( sarcina oprita in evolutie) am refacut diferite analize: papanicolau si normal "lama". surpriza nelpacuta a fost sa aflu ca eram infectata cu trichomonas, am urmat tratament si eu si partenerul cu Tinizol ( repetata doza la 14 zile) si macmiror eu ovule iar el unguent..dupa acest tratament pertenerul se plange de sensibilizare la nivelul "capului", problema este ca dupa alte analize se pare ca mycoplasma/ ureoplasma este prezenta asa ca am urmat iar amandoi tratament cu "cuminol " 1/12 ore timp de 10 zile, acum avem alta problema: la el au aparut usoare mancarimi la nivelul preputului ( de fapt el spune ca la atingere) iar dupa contact sexual au aparut deja "celebrele" bubite rosii fara mancarimi sau usturimi...poate fi candida?? eu voi face iar analize dar pe el il pot da cu "macmiror"? poate da cuminolul candidoza??
multumesc.
multumesc.
Dle Doctor, am si eu o problema ca multi altii de aici... nu am consultat inca un medic dar va cer pt inceput sfatul dumneavoastra. saptamana trecuta mai precis joi am avut un contact sexual neprotejat si sambata am constatat o iritatie ( gen punctulete foarte mici si rosii) pe capul penisului si in momentul decalotarii ma ustura.
Ce imi recomandati sa fac? si Care ar fi cauza aparitiei? Multumesc.
PS: sa folosesc Advantan crema?
Ce imi recomandati sa fac? si Care ar fi cauza aparitiei? Multumesc.
PS: sa folosesc Advantan crema?
buna ziua- am si eu o problema, am urmat un tratament care include si antibiotic de o saptamana de zile.acum problema e ca de 2 zile mi-au aparut niste bubite rosi pe penis, nu am sezatie de mancarimi, nu imi da nici o senzatie e ca si cum nu exista dar ma deranjeaza doar simpla lor prezenta.problema e ca am avut parte si de o partida de sex oral... acum intrebarea e sa fie o reactie de la antibiotic sau sa fii contactat o reactie mai adversa de la kadana respectiva :).. multumesc anticipat
am si eu aceiasi problema ca si "aditzulord" numai cu mentiunea ca nu am luat antibiotice, punctuletele mici si rosii mi-au aparut dupa un contact sexual normal...
Buna seara,
acum catva timp am apelat la dvs. domnule doctor deoarece mi-au aparut pe capul penisului niste bubite mici rosii, insotite uneori de mancarimi. Sunt casatorit si fidel, sotia nu avea probleme. Mi-ati recomandat atunci Advantan si a avut efect problema insa e alta ca de ceva vreme mai exact o luna bubitele au aparut iara. am dat din nou cu advantan si dispar dar la trei- patru zile apar iar, sunt mai mici ca data trecuta mai mult niste puncte rosii, dupa ce dau cu crema o zi doua dispar dar apar iara la un anumit interval. Sotia nu are probleme nici acum, sa fie o reactie alergica la ceva? ce imi recomandati? va multumesc.
acum catva timp am apelat la dvs. domnule doctor deoarece mi-au aparut pe capul penisului niste bubite mici rosii, insotite uneori de mancarimi. Sunt casatorit si fidel, sotia nu avea probleme. Mi-ati recomandat atunci Advantan si a avut efect problema insa e alta ca de ceva vreme mai exact o luna bubitele au aparut iara. am dat din nou cu advantan si dispar dar la trei- patru zile apar iar, sunt mai mici ca data trecuta mai mult niste puncte rosii, dupa ce dau cu crema o zi doua dispar dar apar iara la un anumit interval. Sotia nu are probleme nici acum, sa fie o reactie alergica la ceva? ce imi recomandati? va multumesc.
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: prietenului meu cam de 1 luna i-a aparut pe penis o bubita, de culoare alba, arata ca un buretel uscat, am incercat tratament cu clotrimazol si nidoflor, dar fara nici un efect. Ma puteti ajuta cu un sfat sau un eventul tratament?
Multumesc anticipat!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: prietenului meu cam de 1 luna i-a aparut pe penis o bubita, de culoare alba, arata ca un buretel uscat, am incercat tratament cu clotrimazol si nidoflor, dar fara nici un efect. Ma puteti ajuta cu un sfat sau un eventul tratament?
Multumesc anticipat!
buna ziua. va rog sa ma ajutati si mine cu o informatie.. am o roseata pe capul penisului in general slaba de vreo 2 saptamani si cand urinez simt un usor disconfort. secretii nu cred ca am de nici un fel (doar dupa ce imi sarut prietena cateva minute :D). mentionez ca am facut sex neprotejat si ea spune ca isi face control in fiecare an si nu are nimic. va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Imi cer scuze pentru deranj am de o mai mare perioada o candidoza pe capul penisului...nu am tratato o mare perioada deoarece mia fost rusine sa ma duc la medic si nu am stiut ce sa iau.si acum cateva zile mi-au aparut niste iritati rosi care arata ca o rana pe zona de langa capul penisului si tot frecand deoarece ma manca daca puneam un servetel se punea pe servetel un fel de sange dar foarte putin si o solutie urat mirositoare iar zona iritata arata ca si o rana dar foarte mica si superficiala in sensul ca e ca si cum ma-as fii julit foarte putin la mana dar este foarte mica zona pe care a aparut...aseara nu am putut dormi toata noaptea deoarece mia fost frica sa nu fie un cancer penial la palpare nu se prezinta nici o tumefiere nimic.mentionez ca am fost la tara si igiena pe o perioada de tine nu a fost asa cum ar trebui si cum fac la mine acasa..sunt disperat va rog sami raspundeti ce ar putea sa fie la medic mie rusine sa merg si oricum pana luni simt ca innebunesc daca stau cu grija asta..:((
Multumesc din suflet !!!
Imi cer scuze pentru deranj am de o mai mare perioada o candidoza pe capul penisului...nu am tratato o mare perioada deoarece mia fost rusine sa ma duc la medic si nu am stiut ce sa iau.si acum cateva zile mi-au aparut niste iritati rosi care arata ca o rana pe zona de langa capul penisului si tot frecand deoarece ma manca daca puneam un servetel se punea pe servetel un fel de sange dar foarte putin si o solutie urat mirositoare iar zona iritata arata ca si o rana dar foarte mica si superficiala in sensul ca e ca si cum ma-as fii julit foarte putin la mana dar este foarte mica zona pe care a aparut...aseara nu am putut dormi toata noaptea deoarece mia fost frica sa nu fie un cancer penial la palpare nu se prezinta nici o tumefiere nimic.mentionez ca am fost la tara si igiena pe o perioada de tine nu a fost asa cum ar trebui si cum fac la mine acasa..sunt disperat va rog sami raspundeti ce ar putea sa fie la medic mie rusine sa merg si oricum pana luni simt ca innebunesc daca stau cu grija asta..:((
Multumesc din suflet !!!
Buna. Am o iritatie pe penis de la boase pana la capul penisului. Ce ar trebui sa fac? Multumesc!
Buna ziua,
Am si eu o problema exact ca a celor de mai sus cu bubite sau pete rosii pe capul penisului mancarime, senzatie de arsura sau usturime si pielea care acopera capul penisului, exact portiunea aceea este foarte rosie uscata si ma ustura. va rog sa ma ajutati cu un sfat si sa imi spuneti unde ar trebuii sa merg la urolog sau dermatolog.
Multumesc
Am si eu o problema exact ca a celor de mai sus cu bubite sau pete rosii pe capul penisului mancarime, senzatie de arsura sau usturime si pielea care acopera capul penisului, exact portiunea aceea este foarte rosie uscata si ma ustura. va rog sa ma ajutati cu un sfat si sa imi spuneti unde ar trebuii sa merg la urolog sau dermatolog.
Multumesc
Buna ziua. Am o uretrita de mai bine de un an de zile cu o scurgere uretrala deloc abundenta doar dimineata la apasare, usturime/arsura la urinare si chiar la erectie ma doare un pic. Am facut zeci de antibiograme toate cu alt fel de rezultat. Am urmat tratament pe baza antibiogramelor o gramada de antibiotice fara rezultat. Antibiogramele or fost facute la diferite laboratoare din oras la una mio iesit stafilococ coagulazo pozitiv la altu meticilino rezistent iar la alt laborator klebsiella respectiv e-coli. Is disperat dupa atatea tratamente nimic. Am facut si o lama nu a iesit gonococ
Va rog ajutati-ma ce pot sa mai fac sa scap
Va rog ajutati-ma ce pot sa mai fac sa scap
bunza ziua...prietenului meu ia aparut ceva pe penis dupa ce am avut contact sexual...se poate sa am si eu ceva sau problema este la el?si ce poate face ca sa ii treaca?
buna ziua.. acum ceva vreme mi-au aparut niste bubite rosii pe capul penisului, cel mai probabil datorita unui tratament cu antibiotic, insa nu le-am dat importanta.. acum s-au "transformat" intr-o pata de culoare rosie, care nu ma incomodeaza decat estetic, insa doar in zona acoperita de piele.. aplic advantan crema de 2 saptamani si inainte de fiecare aplicare ma spal cu apa calda si ma sterg cu un prosop curat(am citit sfaturi mai sus) si se vad oarecare forme vagi de vindecare.. intrebarile mele sunt: 1.dupa cat timp ar trebui sa se vada efectul cremei? 2.prezinta vre-un pericol pentru prietena mea la un eventual contact oral ? si 3.daca intretin relatii sexuale protejate in timpul tratamentului este vreo problema?
Salutare, am si eu o problema... am o pata rosie pe capu' penisului.. care daca nu o spal regulat (o data pe zi cam asa ) apare o "pielita" alba. si cate o data pielea arata de parca sar exfolia... specific ca acum 2-3 ani aveam pielea lipita pe capul penisului ca la fimoza, dar sa desprins singura si de atunci mia ramas acea pata.. doar ca era foarte mica si nu era prea vizibila.. nici macar nu iam dat importanta.. cu timpul sa accentuat se face din ce in ce mai rosie si creste. :-s nustiu ce sa ma fac.. poate ma puteti ajuta, astept un raspuns.. multumesc!
in urma cu 3 zile am avut un contact sexual neprotejat? la 2 zile miau aparut niste pete mici si rosii a 3 zi sau transformat in niste besicute mici albe am pe tot capul penisului si pe calota cum se zice ? as dori un sfat si ce sa fac multumesc
Buna, as vrea sa ma lamuresc si eu de o chestie daca se poate :) De ceva vreme mi au aparut niste bubite(grauncioare foarte mici care nu se prea vad, doar daca stai si te uiti foarte atent, de culoarea pielii) pe portiunea de piele care inveleste capul penisului. Am fost la dr. si mi a recomandat sa ma ung cu locoid. Au inceput sa se rareasca sa dispara bubitele* insa din cand in cand se irita pielea chiar sub coroana(cred ca asa se numeste partea de sub capul penisului). Oare sa continui cu locoid sau sa incerc cu altceva?
am si eu o problema..acum doi ani mi-a aparut o "iritatie" pe penis.imi curgea un lichid verzui, ma manca, se umfla penisul si mirosea urat, am luat niste pastile (nu mai tin minte cum se numeau), mi-a trecut aproximativ 6 luni apoi problema a reaparut.in continoare am aceeasi problema, intre timp mi-am facut analizele de vreo 4 ori, am fost la spitalul victor babes, am dat atat mostra de urina cat si o mostra pe un betisor.. de pe capul penisului, am fost la un medic urolog care mi-a spus ca e posibil sa fie un herpes, la analize nu mi-a iesit nimic in neregula, dar eu in continoare ma confrunt cu aceeasi problema.din cand in cand imi apare aceeasi iritatie care se manifesta prin niste punctulete rosii pe capul penisului, scurgeri de culoare verde, mancarimi, durere, se umfla, miroase urat..dupa 2-3 zile imi trece..si culoarea spermei este tot spre verde..poate ma puteti ajuta cu un raspuns.multumesc anticipat
buna ziua numele meu este george si de vreo doua zile am un fel de iritatie pe capul penisului ca niste bubite mici va rog sa ma ajutati domnu doctor vasi fi foarte recunoscator.multumesc frumos
Buna seara. Am un baiat de 12 ani si de cateva zile i-a aparut 2 bubite pe pielea penisului, una mai mica si una mai mare, ca un cos si pe cea mare daca o apasa il doare putin.Va rog sa-mi spuneti daca este normal. Va multumesc si va doresc toate cele bune.
buna ziua.. ma numesc alex am 20 de anii si vreau sa va spun k am facut sex si mia aparut roseata mai sus de varful penisului si ma doare... mam spalat cu ceai de musetel si tot asa.. nush ce sa fac:(:( de vreo 8 zile imi spuneti va rog
Buna ziua, am prietena de 4 ani de zile si de doi ani ne-am inceput viata sexuala(amandoi virgini) iar de o vreme incoace dupa fiecare contact sexual imi apare o iritarie ciudata la nivelul capupui penisului si parca mi se rupe pielea in jurul acestuia. Este ceva grav?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
buna ziua, ma numesc Ionut si am 19 ani.
Am si eu o problema am avut act sexual neprotejat si mi'au aparut niste bubite mici rosi [gen iritatie] pe pielea de sub "cap" inclusiv...si din cand in cand ma mananca, este grav? imi puteti recomanda ceva sau sa ma indrumati oarecum...Multumesc anticipat.
Am si eu o problema am avut act sexual neprotejat si mi'au aparut niste bubite mici rosi [gen iritatie] pe pielea de sub "cap" inclusiv...si din cand in cand ma mananca, este grav? imi puteti recomanda ceva sau sa ma indrumati oarecum...Multumesc anticipat.
buna ziua am si eu o problema am un fel de iritatie pe capul penisului si pe pilea care il inveleste sub forma de bubite rosi asa gen iritatie ce as putea folosi ? sau ce as putea avea?
Buna ziua
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta.Eu am avut o infectie vaginala, am fost la ginecolog pt papanicolau si analize la sange.Simptomele erau mai exact mancarime, secretie albicioasa si o mica usturime la raport sexual.In urma analizelor mi-a comunicat ca am o rana pe col si o infectie candidoza daca am retinut bine dar pe rezultatul Papanicolau nu este bifata candida ci notat crci baceli(ce inteleg eu din scrisul unui medic).Am primit un tratament cu ovule si antiinflamator pt ca rana era fara virusi si nu trebuie cauterizata.Problema e ca mi-a spus referitor la infectie ca nu este transmisibila.Prietenului meu, , cu care am intretnut relatii neprotejat i-au aparut pe capul penisului niste puncte rosii ca o iritatie, a folosit advantan crema i-au trecut vreo saptamana dupa care i-au aparut iar si a observat si cateva puncte albe.(in perioada cand a folosit nu am mai intretinut relatii sexuale si nici dupa).El a luat si antibiotice Amoxacilina de un miligram 1/12 ore timp de 6 zile si la contact sexual am folosit un lubrifiant care am sesizat ulterior ca expirase.As vrea mai exact sa imi comunicati daca credeti ca problema lui ar fi de la mine in conditiile in care am fost informata de medic ca nu este transmisibil sau din alte surse de ex antibiotic sau lubrifiantul respectiv si daca ma puteti sfatui ce tratament sa foloseasca.
As aprecia ajutorul dvs si va multumesc
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta.Eu am avut o infectie vaginala, am fost la ginecolog pt papanicolau si analize la sange.Simptomele erau mai exact mancarime, secretie albicioasa si o mica usturime la raport sexual.In urma analizelor mi-a comunicat ca am o rana pe col si o infectie candidoza daca am retinut bine dar pe rezultatul Papanicolau nu este bifata candida ci notat crci baceli(ce inteleg eu din scrisul unui medic).Am primit un tratament cu ovule si antiinflamator pt ca rana era fara virusi si nu trebuie cauterizata.Problema e ca mi-a spus referitor la infectie ca nu este transmisibila.Prietenului meu, , cu care am intretnut relatii neprotejat i-au aparut pe capul penisului niste puncte rosii ca o iritatie, a folosit advantan crema i-au trecut vreo saptamana dupa care i-au aparut iar si a observat si cateva puncte albe.(in perioada cand a folosit nu am mai intretinut relatii sexuale si nici dupa).El a luat si antibiotice Amoxacilina de un miligram 1/12 ore timp de 6 zile si la contact sexual am folosit un lubrifiant care am sesizat ulterior ca expirase.As vrea mai exact sa imi comunicati daca credeti ca problema lui ar fi de la mine in conditiile in care am fost informata de medic ca nu este transmisibil sau din alte surse de ex antibiotic sau lubrifiantul respectiv si daca ma puteti sfatui ce tratament sa foloseasca.
As aprecia ajutorul dvs si va multumesc
Buna ziua
V-am impartasit problema mea si as vrea si parerea voastra va rog
Multumesc
V-am impartasit problema mea si as vrea si parerea voastra va rog
Multumesc
Buna ziua! Problema mea este asemanatoare cu majoitatea celor care au postat aici in sectiunea asta! Ca sa fiu bine inteles, incerc sa explic mai in detaliu problema si anume: Pe data de 02.06.2011, m am operat la un picior de varice (mai am unul), a trebuit sa-mi bage sonda pt a elimina anestezicul, ca pe cale normala nu s a putut..ma rog... A doua zi m am externat, organul genital era umflat, aveam dureri mai ales cand ma duceam la toaleta, pt asta mi au administrat ca antibiotic CIPRINOL, timp de 3 zile. Dupa 3 zile, le am spus ca inca nu prea se vede efectul si mi au zis ca tre' sa iau inca 2 zile maxim. N-am mai luat decat o zi, pt ca incepuse sa ma furnice prin zona stomacului, a burtii, eram iritat, rosu, si in zona anala parca imi curgea ceva ca un lichid, dar foarte putin..cred ca facusem alergie de la atatea doze.cred, nu stiu! Dupa 10 - 12 zile eram refacut, tocmai imi scosese si atele! Pe 15, , , 16.06.2011 mi-am reluat viata sexuala, am avut multe contacte, numai cu prietene mea, evident, pana cand a aparut urmatoarea problema, adica acum vreo 2 saptamani (15.09.2011).La inceput, PANA sa-mi apara niste bubite rosii pe capul penisului, care ma furnicau numai in zona "capului".. prietena mea..., avea senzatii de usturime, de fapt chiar o ustura cand se ducea la toaleta sa urineze si acum are aceste simptome! La vreo 4-5 zile mie imi disparuse aproape complet acele bubite (iritatie), am facut din nou contact sexual, iar dupa vreo zi sau 2, (oricum la scurt timp) mi au aparut din nou, plus ca acum imi aparuse spre zona pubiana dar tot pe penis acelasi tip de bubite! am intrerupt contactul sexual pana acum si au inceput iarasi sa-mi treaca, dar parca tot se mai vede rosu dar mai vag, mai greu de observat, dar se observa! CARE ESTE PROBLEMA??? Mentionez ca nu poate fi vorba de igiena corporala, ca de asta ne ocupam zilnic! DOAR CA, prietena mea cu ceva in urma, facuse o iritatie la organul genital, dar si pe langa, era rosie toata acolo la organul genital (carne vie cum se zice), dar de usturat cand urina parca era dinainte! acum ia trecut iritatia, dar de usturat tot o ustura cand urineaza, cred ca are si dureri, nu prea spune chiar toate simptomele ca ii este frica de doctori:) Pe mine nu ma mai furnica acum, dar sunt constient ca avem nevoie de tratament, in ce consta,.de care.dvs poate stiti raspunsul! CE BOALA ESTE? Cum se cheama si cum s a manifestat, prin ce? Va Multumesc!!! ast. raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 18galma
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 9in timpul actului sexual!
- 2Actul sexual in sine dureaza 2-3 minute
- 4problema penis: pete rosii
- 8Este o marime normala?
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 4Pisica si m-a musca de capul penisului
- 6ciuperca sub capul penisului (ca o conopida) de vreo luna
- 3dul in penis
- 3Probleme penis
- 0Un grup de mici proeminenţe aparute la baza penisului
- 2Problema penis
- 0Problemă penis !!
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 0Ruptura tesut meatul uretral si gland
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: