Intrerupere Belara
Am inceput sa iau belara la sf lunii februarie. Nu am avut nicio problema pana acum aprox 2 luni cand am inceput sa am dureri ingrozitoare de cap. Mentionez ca CM de luna aceasta l-am amanat continuand sa iau contraceptivul. Din pacate durerile de cap au continuat iar acum 2 zile am decis sa le intrerup. Am inceput sa am sangerari, durerile de cap nu mai exista. Blisterul maj avea 6 pastile. Este posibil sa am reactii adverse mai complicate deoarece am intrerupt pastilele inainte de terminarea foliei?
4 comentarii
Nu e cazul de reactii adverse, incepe menstra mai repede si nu mai aveti contraceptie in continuare.
Va multumesc pt raspuns!
Pentru a scapa de durerile de cap trebuie schimbate pastilele cu unele cu o cantitate mai mica de estrogen?
Pentru a scapa de durerile de cap trebuie schimbate pastilele cu unele cu o cantitate mai mica de estrogen?
Ne e obligatoriu sa fie de la estrogen, uneori este progesteronul de vina dar trebuie schimbat cert.
Bună ziua! Am luat belara începând cu a 5 a zi de menstruație luna trecuta. Am continuat prima lună, cu toate că mi-am rupt piciorul si l-am avut imobilizat în ghips. Ieri mi-a scos ghipsul și se observă umflaturi și vânătăi pe picior. Menționez că am început a doua folie de Belara, tot in a 5 a zi. Astăzi ar fi fost al treilea comprimat de Belara. Pot întrerupe tratamentul fără reacții adverse și să continui luna viitoare? Am luat doar 2 comprimate de Belara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 3pilule intrerupte
- 3intreruperea anticonceptionalelor si intarzierea ciclului
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 4Am intrerupt anticonceptionalele. De ce mi-e rau?
- 3Intrerupere de anticonceptionale
- 5am intrerupt anticonceptionalele
- 0Intrerupere Logest
- 0Anticonceptionale microgynon intrerupte
- 0Pot întrerupe administrarea Ac înainte de terminarea foliei?
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 0Anticonceptionale
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 3Intrebari despre întreruperea anticoncepționalelor
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 1Întreruperea anticoncepționalelor Belara si reînceperea lor
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: