avort medicamentos unde se face in Iasi?
Poate cineva sa imi spuna daca in iasi sau bacau se poate face avort medicamentos. Si daca da la ce doctor?
5 comentarii
In Romania este interzis avortul medicamentos.
Numai avortul prin chiuretaj este legal in Romania.
Numai avortul prin chiuretaj este legal in Romania.
este fals sunt clinici in bucuresti si cluj care il practica dar vroiam sa stiu daca mai aproape de unde locuiesc eu se practica
De ce vrei neaparat medicamentos? Cred ca chiuretajul e mai sigur...la cel medicamentos risti sa faci mai multe complicatii.
chiuretajul este o manevra pe care medicii o numesc "oarba" adica nu se face sub nici un control al imaginii, nu poate sa garanteze niciun doctor ca nu gaureste peretele uterin- singurul lucru este experienta medicului...
Da, se pare ca nu este ilegal avortul medicamentos, ci doar ca nu se practica in Romania pana acum ceva timp. M-am documentat si am realizat ca unele persoane au avut probleme grave din cauza acestei practici, pe cand alte femei s-au simtit bine. Oricum iti va fi rau mult mai multe zile decat in urma unui chiuretaj, cel putin asa am inteles din experienta altora., plus ca se practica doar pana la 7 saptamani cu succes, numaratoarea incepand din prima zi a ultimei menstruatii, ci nu de la data conceptiei.
Daca esti deschisa noului poti incerca, de fiecare data cand apare o idee noua multi sunt reticenti, dupa ani dovedindu-se ca de fapt era varianta mai buna. Ramane la alegerea ta, eu insa as alege chiuretajul clasic. Dupa doua zile te simti normal si ai dureri doar in prima zi, cel putin asa am auzit, eu neavand experienta in aceasta problema.
Daca esti deschisa noului poti incerca, de fiecare data cand apare o idee noua multi sunt reticenti, dupa ani dovedindu-se ca de fapt era varianta mai buna. Ramane la alegerea ta, eu insa as alege chiuretajul clasic. Dupa doua zile te simti normal si ai dureri doar in prima zi, cel putin asa am auzit, eu neavand experienta in aceasta problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11In afara de avort chirurgical, exista si pastile?
- 5intreruperea sarcinii
- 0avort medicamentos!.
- 3Avort medicamentos
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 31Experiența avortului medicamentos
- 2Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 0Despre avortul medicamentos
- 0Experienta medabon
- 1Ajutati-ma - care sunt cele mai bune pastile pentru avort
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 0Medabon
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 2Sarcina oprita in evolutie. Dureri la o saptamana dupa Medabon
- 8Experiența cu medabon!
- 0Avort medicamentos - clinica
- 6Experienta mea cu avortul medicamentos
- 2Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: