probleme in timpul sarcinii
buna,
am avut 2 sarcini pierdute prin hemoragii. s-au oprit in evolutie din cauza hemoragiei si a cheagurilor formate in uter. poate sa ma ajute cineva cu un raspuns sau a mai patit cineva asa ceva?
am avut 2 sarcini pierdute prin hemoragii. s-au oprit in evolutie din cauza hemoragiei si a cheagurilor formate in uter. poate sa ma ajute cineva cu un raspuns sau a mai patit cineva asa ceva?
3 comentarii
nu este nimeni acolo sa mi raspunda si mie
ar trebui mai multe analize. hormonale şi timpii de coagulare etc. dacă ai vreo problemă cu coagularea e posibil să ai nevoie de tratament pentru a putea duce o sarcină la capăt
Buna ziua,
In 26.xi.2008 am aflata ca sarcina mea sa oprit din evolutie...in urma chiuretajului uterin a fost prelevat material pentru examenul anatomopatologic iar raspunsul venit a foast urmatorul:
, , vilozitati cordiale de diferite dimensiuni unele cu degenerare hidropica, altele mari cu necroza hemoragica centrala, metapalozia condroida, nare placrde deciduale.
urmeaza sa ma duc la doctor azi la ora 5 sa imi scrie un bilet la unul din laboaratoarele de aici.vreau sa stiu daca o sa mai pot face copii.
Multumesc anticipat!
In 26.xi.2008 am aflata ca sarcina mea sa oprit din evolutie...in urma chiuretajului uterin a fost prelevat material pentru examenul anatomopatologic iar raspunsul venit a foast urmatorul:
, , vilozitati cordiale de diferite dimensiuni unele cu degenerare hidropica, altele mari cu necroza hemoragica centrala, metapalozia condroida, nare placrde deciduale.
urmeaza sa ma duc la doctor azi la ora 5 sa imi scrie un bilet la unul din laboaratoarele de aici.vreau sa stiu daca o sa mai pot face copii.
Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 2pierderea sarcinii
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 9sarcina 6-7 sapt.oprita din evolutie??
- 9sarcina oprita din evolutie
- 1cauzele sarcinii oprite din evolutie
- 2ajutor!!!anexita poate determina pierdere de sarcina?
- 3Sarcina pierduta
- 4Sarcina oprita in evolutie
- 1pot face copii
- 2Nu am apucat sa iau acid folic... se poate sa fie asta cauza unei sarcini oprite in evolutie?
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
- 3Intrebare sarcina oprita din evolutie
- 1Sarcina oprita din evolutie 6-7 săptămâni
- 2Sarcina oprita in evolutie
- 2Sarcina oprita in evoluție
- 0Analize dupa sarcina oprita din evoluție
- 1Sarcină 8 săptămâni oprită din evoluție
- 0Poate la ecografie să-ți întrerupă sarcina în mod voit?
- 0Sarcina oprita din evoluție
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie sarcina pierduta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: