Tuse seaca si "gadilici" in gat
Salut,
dupa o raceala usoara am ramas cu tuse seaca si o senzativ de "gadilat" in gat, sub marului lui adam sa zic asa la baza gatului sa zic asa
Am luat brohexim degeaba. am luat un augmentin 5 zile ( pt un Cazem ) care doctoru l-a vazut puroi dar eu nu faceam febra nu ma durea nimic.
Ideea e ca treaba s-a accentuat de cand am alergat 30min la -6 g :)
Ideei ceva ? vreo parere ?
Am fost doar la ORL... dar la plamani nu m-a ascultat nimeni. cert e ca treaba s-a cronicizat ( sa zic asa ) dupa vizita de la ORL, initial tuseam productiv
pe la 5 azi dimineata ma lua o tuse din asta cu gadilat in gat de zisai ca turbez, 30 min tusii.
dupa o raceala usoara am ramas cu tuse seaca si o senzativ de "gadilat" in gat, sub marului lui adam sa zic asa la baza gatului sa zic asa
Am luat brohexim degeaba. am luat un augmentin 5 zile ( pt un Cazem ) care doctoru l-a vazut puroi dar eu nu faceam febra nu ma durea nimic.
Ideea e ca treaba s-a accentuat de cand am alergat 30min la -6 g :)
Ideei ceva ? vreo parere ?
Am fost doar la ORL... dar la plamani nu m-a ascultat nimeni. cert e ca treaba s-a cronicizat ( sa zic asa ) dupa vizita de la ORL, initial tuseam productiv
pe la 5 azi dimineata ma lua o tuse din asta cu gadilat in gat de zisai ca turbez, 30 min tusii.
1 comentarii
Bună ziua! Tusea este cronică dacă persistă mai mult de 8 săptămâni. Tusea dumneavoastră poate fi o manifestare care persistă după vindecarea răcelii. Dacă tusea se accentuează, expectorați sânge (chiar și în cantitate mică), își modifică caracterul, mergeți la medicul de familie să vă asculte pulmonar și dacă va fi nevoie vă va da trimitere la pneumolog. O zi bună!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 14Pareza de coarda vocala
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 2Tuse seaca si flegma in cantitati uriase
- 124tuse seaca persistenta
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 1tuse seaca apoi devine productiva
- 1tuse seaca rara si diconfort in piept
- 1Pt.dl dr Fluerariu - tuse seaca noaptea copil 3 ani
- 2tuse seaca
- 1Tusa Seaca cand respir
- 3tuse seaca
- 12Tuse seaca
- 2Copil 6 ani tuse iritativa
- 1Tuse fara motiv
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 1Tuse cronica post COVID19
- 1Tuse seacă de o luna în urma tratamentului cu Broncho Vaxxom? Întrerupem sau continuam?
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: