tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
Buna ziua! Am un bebelus de 11 saptamani si imi tuseste sec de 3-4 ori pe zi (la fiecare tuse tusind de 2-4 ori), imi stranuta des ( febra nu-mi face, de obicei are 37 cu 1, 37 cu 2). Am fost la medic si mi-a spus ca nu are nimic, nu are rosu in gat, a ascultat-o si nimic. Mentionez ca a fost racita la 2 saptamani si medicul pediatru ia dat ambroxol 5 pic/3 ori pe zi si ceclor 3ml/3 ori pe zi - pt 5 zile, iar acum 2 saptamani, dupa botez a facut rosu in gat si ia dat ibalgin 1 ml/3 ori pe zi si cefalexin 2.5ml/3ori pe zi - pt 5 zile. Sa-mi fac griji in legatura cu tusea, sa consult alt medic? Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua, consultati un medic alergolog, poate fi pe fond alergic. Multa sanatate!
Buna ziua nu stiu daca pot ajuta cu ceva dar baietelul meu la 2luni jumate era la fel: tuse seaca fara febra, fara secretii nazale doar tusea ca o "caprita" de 2 saptamani, pana am fost la urgenta ca imi era frica..La urgenta dupa consultatie copilul nu avea nimik doar un inceput de rosu in gat, fiind foarte mic pentru medicamente mi s-a recomandat mult ceai cu putina lamaie si o jumatate de pliculet Fluimucil pe zi...Dupa numai o zi, doua a inceput sa rupa tusea si ii curgea nasucul pe care il curatam de 2-3 ori/zi cu batista sugarului iar in cateva zile era foarte bine bebe...O zi buna si sanatate lui bebe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62De prin luna noiembrie tot tusesc, e o tuse seaca si care ma supara
- 16Tuse spastica!!! ce sa fac? care este cauza?
- 8haraiala pe piept pe care o aud cand stau instinsa
- 3O tuse seaca care nu ma lasa
- 4tuse seaca la copil de 5 ani
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 3tuse seaca chinuitoare !
- 11Sinuzita..?!
- 1tuse seaca iritativa
- 2tuse seaca de vreo trei ani
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 1Tuse seaca persistenta
- 4Reactie interstitiala perihilar bilateral
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 3Tuse seaca
- 0Film plamani frecventa
- 0Raguseala si tuse seaca
Mai multe informații despre: tusea seaca bebelusul