tuse seaca la bebelus de 11 saptamani

Buna ziua! Am un bebelus de 11 saptamani si imi tuseste sec de 3-4 ori pe zi (la fiecare tuse tusind de 2-4 ori), imi stranuta des ( febra nu-mi face, de obicei are 37 cu 1, 37 cu 2). Am fost la medic si mi-a spus ca nu are nimic, nu are rosu in gat, a ascultat-o si nimic. Mentionez ca a fost racita la 2 saptamani si medicul pediatru ia dat ambroxol 5 pic/3 ori pe zi si ceclor 3ml/3 ori pe zi - pt 5 zile, iar acum 2 saptamani, dupa botez a facut rosu in gat si ia dat ibalgin 1 ml/3 ori pe zi si cefalexin 2.5ml/3ori pe zi - pt 5 zile. Sa-mi fac griji in legatura cu tusea, sa consult alt medic? Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua, consultati un medic alergolog, poate fi pe fond alergic. Multa sanatate!

Buna ziua nu stiu daca pot ajuta cu ceva dar baietelul meu la 2luni jumate era la fel: tuse seaca fara febra, fara secretii nazale doar tusea ca o "caprita" de 2 saptamani, pana am fost la urgenta ca imi era frica..La urgenta dupa consultatie copilul nu avea nimik doar un inceput de rosu in gat, fiind foarte mic pentru medicamente mi s-a recomandat mult ceai cu putina lamaie si o jumatate de pliculet Fluimucil pe zi...Dupa numai o zi, doua a inceput sa rupa tusea si ii curgea nasucul pe care il curatam de 2-3 ori/zi cu batista sugarului iar in cateva zile era foarte bine bebe...O zi buna si sanatate lui bebe

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 1Dispnee, tusa seaca
- 124tuse seaca persistenta
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 1dispnee, tuse seaca, durere
- 1tuse seaca la copii
- 2Tuse seaca persistenta
- 1Pt.dl dr Fluerariu - tuse seaca noaptea copil 3 ani
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1Intarziere antibiotic
- 1Tusa Seaca cand respir
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 1Radiografie plamani
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 1Tuse
- 2Posibila intoleranta la gris?
- 1Tuse seaca de 2 săptămâni
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
Mai multe informații despre: tusea seaca bebelusul