tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
Buna ziua! Am un bebelus de 11 saptamani si imi tuseste sec de 3-4 ori pe zi (la fiecare tuse tusind de 2-4 ori), imi stranuta des ( febra nu-mi face, de obicei are 37 cu 1, 37 cu 2). Am fost la medic si mi-a spus ca nu are nimic, nu are rosu in gat, a ascultat-o si nimic. Mentionez ca a fost racita la 2 saptamani si medicul pediatru ia dat ambroxol 5 pic/3 ori pe zi si ceclor 3ml/3 ori pe zi - pt 5 zile, iar acum 2 saptamani, dupa botez a facut rosu in gat si ia dat ibalgin 1 ml/3 ori pe zi si cefalexin 2.5ml/3ori pe zi - pt 5 zile. Sa-mi fac griji in legatura cu tusea, sa consult alt medic? Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua, consultati un medic alergolog, poate fi pe fond alergic. Multa sanatate!
Buna ziua nu stiu daca pot ajuta cu ceva dar baietelul meu la 2luni jumate era la fel: tuse seaca fara febra, fara secretii nazale doar tusea ca o "caprita" de 2 saptamani, pana am fost la urgenta ca imi era frica..La urgenta dupa consultatie copilul nu avea nimik doar un inceput de rosu in gat, fiind foarte mic pentru medicamente mi s-a recomandat mult ceai cu putina lamaie si o jumatate de pliculet Fluimucil pe zi...Dupa numai o zi, doua a inceput sa rupa tusea si ii curgea nasucul pe care il curatam de 2-3 ori/zi cu batista sugarului iar in cateva zile era foarte bine bebe...O zi buna si sanatate lui bebe
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in fiecare primavara/toamna, am o tuse seaca si deasa, fara febra, fara dureri in gat
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 3Tuse seaca
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 4Tuse seaca
- 4Bebelus de 6 luni cu probleme de respiratie
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 2Tuse seaca si flegma in cantitati uriase
- 1dispnee, tuse seaca, durere
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 1tuse seaca si geva in gat
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 1Astm sau alergie?
- 5Tuse continua
- 2Copil 6 ani tuse iritativa
- 0Tusa seaca
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 4Reactie interstitiala perihilar bilateral