Oboseala excesiva si palpitatii.
Buna ziua. Am mare nevoie de o parere. de ceva timp tot simt ca am probleme cu inima.Tot simteam ceva in partea stanga, o apasare, mici dureri in diferite puncte, iar acum vreo 2 saptamani am inceput sa am palpitatii. erau scurte dar simteam ca obosesc f rau in momentele alea. Am vrut sa le ignor pana intr-o seara cand nu se mai opreau, erau una dupa alta apoi inima a inceput sa bata din ce in ce mai tare cu o senzatie de lesin. Am chemat salvarea am fost dusa la spital, mi s-a facut ekg, analize de sange, care au iesit bine. Am fost trimisa la cardiologie de unde mi s-a pus un aparat cu care am stat 19 ore. (holter cred ca se numeste) eu sunt in germania si nu cunosc termenii f bine. insa nu am mai simtit nici o palpitatie in aceste 19 ore.Rezulatele au fost ca nu am nimic semnificativ doar Insuficiență ușoară a valvei mitrale (pentru care d.na doctor de familie nu mi-a recomandat nimic) vreau sa mentionez ca inainte de acest incident eu am mai fost la un control la cardiologie ( acum 2 luni) pentru ca aveam acele mici simptome pe care le.am descris la inceput si atunci am facut ekg si o radiografie cardiologica( nu stiu cum se numeste) si au iesit bine. Intrebarea mea este de ce am aceste palpitatii? de unde provin? mai trebuie sa mentionez si faptul ca ma simt mai obosita mai ales dupa mese si nu mai am pofta de mancare si mai am si o problema cu respiratia. simt ca nu imi intra suficient aer in plamani si trebuie sa ma chinui sa oftez sau sa casc (asta mi se intampla cate zile, apoi ma lasa, apoi revin) am scris un intreg roman aici pe care sper sa-l citeasca cineva. Acum in ultimele zile obosesc imediat cum ma ridic din pat si palpitatii. Am nevoie de pareri va rog ca sunt tare speriata. sunt si anxioasa si ma tot gandesc ca sunt grav bolnava.E greu ca nu sunt in Romania si aici imi e greu cu limba.
5 comentarii
Posibil somatizari de anxietate. Mergeti la un psihiatru sa va evalueze.
Buna Ana, aceleași probleme/simtome le am și eu scrie mi in privat și ti voi explica ce am făcut.pentru a scapă in mare parte de ele
Multumesc pentru raspunsuri...sper sa fie ceva pishic pentru ca peste asta stiu ca pot trece, desi astazi de abia pot sa stau in picioare ca incepe oboseala si palpitatiile. Nici nu stiu daca sa merg la munca
Fă-ți o radiografie pulmonară înainte de a merge la psiholog.
Multumesc. o sa fac si o radiografie pulmonara!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Subfebrilitate, obosela, inapetenta
- 3palpitatii si senzatia de sufocare
- 5Basedow, puls f. mare, palpitatii, transpiratii, insomnie
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 5am ceva la inima?
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 3Palpitatii sau pur si simplu niste spasme ale muschilor intercostali?
- 5Palpitatii si dureri in piept
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 34Depresie nevroza
- 3Palpitatii
- 13stare generala proasta
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 0Palpitatii
- 5Stare de oboseala permanenta si unghii ondulate
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 1Lipsa aer
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
Mai multe informații despre: Oboseala Palpitatiile lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: