interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
Buna ziua!
Va rog dati mi un sfat in legatura cu rezultatul meu in urma unui chiuretaj biopsic de endocol, deoarece mai trebuie sa astept ceva pana merg la control.
Eu am inceput printr un simplu control sa vad daca totul este in regula pt a concepe un bebe.se pare ca de atunci au inceput problemele.m au descoperit cu hpv 16, leziuni cauzate in urma acestui virus, , etc.am facut o multime de interventii...ca sa nu mai enumar.acum am ajuns la chiuretaj biopsic.iar rezultatul este acesta:
Fragmente endometriale in faza proliferativa.Fragmente glandulare endocervical.
Eu ma astept la o conizatie dar nu as vrea sa se ajunga acolo.spuneti mi va rog ce inseamna acest rezultat.daca conizatia va fi urmatorul pas sau ce anume.
Multumesc!
Va rog dati mi un sfat in legatura cu rezultatul meu in urma unui chiuretaj biopsic de endocol, deoarece mai trebuie sa astept ceva pana merg la control.
Eu am inceput printr un simplu control sa vad daca totul este in regula pt a concepe un bebe.se pare ca de atunci au inceput problemele.m au descoperit cu hpv 16, leziuni cauzate in urma acestui virus, , etc.am facut o multime de interventii...ca sa nu mai enumar.acum am ajuns la chiuretaj biopsic.iar rezultatul este acesta:
Fragmente endometriale in faza proliferativa.Fragmente glandulare endocervical.
Eu ma astept la o conizatie dar nu as vrea sa se ajunga acolo.spuneti mi va rog ce inseamna acest rezultat.daca conizatia va fi urmatorul pas sau ce anume.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hpv - electroexcizie
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 9tratament virus papiloma
- 5condiloame externe si HPV negativ?
- 6HPV este cancerigen?
- 5ma pot infecta cu hpv chiar si prin contact protejat?
- 6Vaccinul HPV - care sunt pasii?
- 4Condiloame limba
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 4informatii cu privire la papiloma virus
- 2sangerare dupa conizatie
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 1Condiloame HPV
- 5Posibil sa am Hpv oral?
- 0Tulpina 53 cu posibil risc oncogen
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
Mai multe informații despre: Biopsia de endometru conizatia infectia cu hpv examen imunohistologic al biopsiei rezultatul biopsiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: