interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol

Buna ziua!
Va rog dati mi un sfat in legatura cu rezultatul meu in urma unui chiuretaj biopsic de endocol, deoarece mai trebuie sa astept ceva pana merg la control.
Eu am inceput printr un simplu control sa vad daca totul este in regula pt a concepe un bebe.se pare ca de atunci au inceput problemele.m au descoperit cu hpv 16, leziuni cauzate in urma acestui virus, , etc.am facut o multime de interventii...ca sa nu mai enumar.acum am ajuns la chiuretaj biopsic.iar rezultatul este acesta:
Fragmente endometriale in faza proliferativa.Fragmente glandulare endocervical.
Eu ma astept la o conizatie dar nu as vrea sa se ajunga acolo.spuneti mi va rog ce inseamna acest rezultat.daca conizatia va fi urmatorul pas sau ce anume.
Multumesc!
Va rog dati mi un sfat in legatura cu rezultatul meu in urma unui chiuretaj biopsic de endocol, deoarece mai trebuie sa astept ceva pana merg la control.
Eu am inceput printr un simplu control sa vad daca totul este in regula pt a concepe un bebe.se pare ca de atunci au inceput problemele.m au descoperit cu hpv 16, leziuni cauzate in urma acestui virus, , etc.am facut o multime de interventii...ca sa nu mai enumar.acum am ajuns la chiuretaj biopsic.iar rezultatul este acesta:
Fragmente endometriale in faza proliferativa.Fragmente glandulare endocervical.
Eu ma astept la o conizatie dar nu as vrea sa se ajunga acolo.spuneti mi va rog ce inseamna acest rezultat.daca conizatia va fi urmatorul pas sau ce anume.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20papilomatoza laringiana
- 3col uterin cu epiteliul pavimentos cu zone de ulceratie...
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 5Conizatie - necesara neaparat?
- 34Papanicolau C3 ascus posibil LSIL prin infectie HPV
- 4HPV Interpretare analize precum si intrebarile aferente
- 3Rezultat biopsie
- 9hpv 31 - informatii
- 8Rezultatul unei biopsi
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 23Virusul HPV si negii genitali
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 3condiloame HPV
- 0Interpretare rezultat biopsie
- 1Interpretare rezultate biopsie in urma unei endoscopii
- 0Examen histopatologic endocol si endometru
- 0Rezultate biopsie la san
- 1Intrebare hpv
- 3Hpv pozitiv 31, 35
Mai multe informații despre: Biopsia de endometru conizatia infectia cu hpv examen imunohistologic al biopsiei rezultatul biopsiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: