rezultat biopsie
Buna seara
as dori sa ma pueti ajuta daca se poate.
Tatal meu a fost operat de un cancer de laringe i s-a facut o trahectomie si i s-a trimis la laborator ceea ce au eliminat.Rezultatul biopsiei a fost un cancer primar la laringe iar ganglionul extirpat este in stadiu de metastaza limfoganglionara cu invazie in masa musculara.Totul a inceput cu o inflamatie a unui ganglion in jurul gatului i s-a extirpat si rezultatul biopsiei a fost de neoplasm metastatic iar dupa aceea au descoperit laringele.Va rog daca ma puteti ajuta as dori sa stiu despre ce este vorba.Va multumesc din suflet.
as dori sa ma pueti ajuta daca se poate.
Tatal meu a fost operat de un cancer de laringe i s-a facut o trahectomie si i s-a trimis la laborator ceea ce au eliminat.Rezultatul biopsiei a fost un cancer primar la laringe iar ganglionul extirpat este in stadiu de metastaza limfoganglionara cu invazie in masa musculara.Totul a inceput cu o inflamatie a unui ganglion in jurul gatului i s-a extirpat si rezultatul biopsiei a fost de neoplasm metastatic iar dupa aceea au descoperit laringele.Va rog daca ma puteti ajuta as dori sa stiu despre ce este vorba.Va multumesc din suflet.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare rezultat biopsie pt. un polip pe vezica urinara
- 14adenocarcinom bine diferentiat G1, cu invazia in totalitate a peretelui intestinal
- 9Interpretare rezultate biopsie
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 37rezultat biopsie - după extirparea unei formaţiuni tumorale la gambă
- 1Ce reprezinta diagnosticul biopsiei- carcinom ductal infiltrativ?
- 5rezultat biopsie polip colonic
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 2metaplazie intestinala
- 0Rezultat biopsie Urgent !!
- 0Diagnostic biopsie
- 3Interpretare biopsie
- 1Interpretare rezultate biopsie in urma unei endoscopii
- 0Interpretare rezultat bipsie
- 0Interpretare biopsie
- 1Biopsie oseomedulara
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
Mai multe informații despre: rezultatul biopsiei