analiza hpv risc crescut 16
Bună seara va rog frumos sa îmi răspundeți sunt plecata din tara și am primit rezultatul analizelor și ni pot merge aici la medic. Am o rana pe uter și mi sa recomandat analiza pt detectare hpv. Iar rezultatele arata așa. Risc scăzut 72 și riscul crescut 16.imi puteți spune va rog despre ce e vorba.multumesc
3 comentarii
Virusul HPV este un virus care se ia pe cale sexuala. Anumite tulpini cum ar fi 16 au risc oncogen.
Trebuie sa faceti testul Papanicolau si ecografie transvaginala daca rana e pe uter din 3 in 3 luni si sa va tina un dosar cu toate rezultatele un medic ginecolog care sa se ocupe de dv. El va va recomanda toate procedurile necesare pentru a nu se ajunge la cancer. Daca urmati aceste proceduri totul va fi ok. Dar trebuie ales un medic la care sa mergeti de cate ori va spune el.
Trebuie sa faceti testul Papanicolau si ecografie transvaginala daca rana e pe uter din 3 in 3 luni si sa va tina un dosar cu toate rezultatele un medic ginecolog care sa se ocupe de dv. El va va recomanda toate procedurile necesare pentru a nu se ajunge la cancer. Daca urmati aceste proceduri totul va fi ok. Dar trebuie ales un medic la care sa mergeti de cate ori va spune el.
Mulțumesc pt răspuns.tin sa menționez k papanicolau lam făcut și mia ieșit doar candida
Trebuie vazut ce se face cu rana pe uter. Papanicolaul se face din colul uterin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53Despre mine!!! HPV
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 3analizele de sange si depistarea anticorpilor HPV
- 8Infectie sau Hpv? pls help
- 3testare hpv
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 2Infectie cu HPV - ajutor
- 2Conizatie urgent
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 4Purtatoare hpv
- 0Condiloame HPV
- 1ajutați-ma cu un sfat cu hpv
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 8HPV 16, sotia are, eu nu!
- 7Infecția cu HPV de tip 16
- 3Rolul Probioticelor in Negativizarea HPV 18 si ameliorare CIN2
- 0HPV 66
- 3Rana deschisa pe perineu (infestata cu hpv)
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: