poate cineva sa-mi interpreteze rezultatul unei biopsii?
1. Apendicita acuta cu periviscerita
2. Salpingita cronica hiperplazica cu proces inflamator acut la nivelul seroasei
3. Ovar stg. cu corpi albicans, chiste foliculare multiple si corp galben cu transformare benigna
4. Perete uterin fibroleiomiomatos cu endometru cu aspect chistic (si inca ceva ce nu inteleg) si inflamatie acuta fibrinoleucocitara la nivelul seroasei; proces inflamator cronic in 1/3 externa a miometrului.
Multumesc anticipat.
2. Salpingita cronica hiperplazica cu proces inflamator acut la nivelul seroasei
3. Ovar stg. cu corpi albicans, chiste foliculare multiple si corp galben cu transformare benigna
4. Perete uterin fibroleiomiomatos cu endometru cu aspect chistic (si inca ceva ce nu inteleg) si inflamatie acuta fibrinoleucocitara la nivelul seroasei; proces inflamator cronic in 1/3 externa a miometrului.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Banuiesc ca nu este vorba despre o biopsie ci despre un rezultat anatomopatologic dupa o aperatie la nivelul abdomenului inferior. Daca este asa, s-a facut histerectomie ?? Ce varsta ai?
Scuze, m-am exprimat gresit, intr-adevar este rezultat anatomopatologic al unei histeresctomii subtobale istmica, cu ovarectomie, salpingectomie si apendictomie. Interventia a fost facuta cand aveam 35 ani.
buna imi puteti explicarezultaul la o biopsie pt tatal meu in varsta de 54 de ani.a fost operat de tumoare la vezica si i s-au prelevat probe p biopsie:tumora vezicala...microscopie:perete vezical cu mucoasa complet exulcerata si inlocuita de un tesut de granulatie bogat infiltra cu PMN, limfocte, plasmocite, cu formare de pseudofoliculi limfoizi.sunt prezente rare celule izolate sau grupate cu atipii nucleare.va rog sa-mi raspundeti...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rezultat biopsie carcinon scumos keratizant ce inseamna?
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 8Rezultatul unei biopsi
- 8Rezultat biopsie: Limfadenita cronica reactiva nespecifica
- 37rezultat biopsie - după extirparea unei formaţiuni tumorale la gambă
- 1Rezultate biopsie cancer la san.
- 1Ce reprezinta diagnosticul biopsiei- carcinom ductal infiltrativ?
- 5rezultat biopsie polip colonic
- 0Interpretare analize - cancer sân !!
- 0Rezultat biopsie..
- 1Este posibil sa nu fie vorba despre Boala Hodgkin?
- 1rezultat biopsie col uterin
- 0Diagnostic biopsie
- 3Interpretare biopsie
- 0Rezultat biopsie
- 0Rezultate biopsie la san
- 0Cancer san
- 0Rog interpretare rezultat examen histopatologic excizie 2 alunite
- 7Rezultat biopsie
Mai multe informații despre: rezultatul biopsiei