poate cineva sa-mi interpreteze rezultatul unei biopsii?

12-01-2008
irene-jose
Nu este medic/terapeut
irene-jose
1. Apendicita acuta cu periviscerita
2. Salpingita cronica hiperplazica cu proces inflamator acut la nivelul seroasei
3. Ovar stg. cu corpi albicans, chiste foliculare multiple si corp galben cu transformare benigna
4. Perete uterin fibroleiomiomatos cu endometru cu aspect chistic (si inca ceva ce nu inteleg) si inflamatie acuta fibrinoleucocitara la nivelul seroasei; proces inflamator cronic in 1/3 externa a miometrului.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
14-01-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Dorin Mihalache
Banuiesc ca nu este vorba despre o biopsie ci despre un rezultat anatomopatologic dupa o aperatie la nivelul abdomenului inferior. Daca este asa, s-a facut histerectomie ?? Ce varsta ai?
0
14-01-2008, ora 00:00
irene-jose
Nu este medic/terapeut
irene-jose
Scuze, m-am exprimat gresit, intr-adevar este rezultat anatomopatologic al unei histeresctomii subtobale istmica, cu ovarectomie, salpingectomie si apendictomie. Interventia a fost facuta cand aveam 35 ani.
0
21-02-2012, ora 12:04
lianasuciu
Nu este medic/terapeut
lianasuciu
buna imi puteti explicarezultaul la o biopsie pt tatal meu in varsta de 54 de ani.a fost operat de tumoare la vezica si i s-au prelevat probe p biopsie:tumora vezicala...microscopie:perete vezical cu mucoasa complet exulcerata si inlocuita de un tesut de granulatie bogat infiltra cu PMN, limfocte, plasmocite, cu formare de pseudofoliculi limfoizi.sunt prezente rare celule izolate sau grupate cu atipii nucleare.va rog sa-mi raspundeti...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.