Interactiune anticonceptionale
Buna ziua!
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
1 comentarii
Buna ziua,
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 3control pt anticonceptionale?
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 3analize pentru anticonceptionale
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 4Contraceptive Yaz.Nelamuriri
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 1Anticonceptionale Microdiol
- 1Anticonceptionale
- 0Complexul de vitamine scade eficacitatea?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: