poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
salutare...
prietena mea a inceput de curand un tratament cu MERCILON, si le-a luat dupa prescriptie, la aceeasi ora, fara a exista probleme de genul vomitat, scaune in primele 4 ore sau antibiotice.
ceea ce ma intereseaza pe mine este daca exista riscul ca ea sa ramana insarcinata daca noi am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
prietena mea a inceput de curand un tratament cu MERCILON, si le-a luat dupa prescriptie, la aceeasi ora, fara a exista probleme de genul vomitat, scaune in primele 4 ore sau antibiotice.
ceea ce ma intereseaza pe mine este daca exista riscul ca ea sa ramana insarcinata daca noi am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
3 comentarii
Salut
Eu personal folosesc de un an si jumatate de zile acest gen de anticonceptionale si nu am avut probleme.Poti sta linistit.Daca nu ma insel si eu am avut contact cu prietenul meu dupa 2 saptamani de cand am inceput sa iau Mercilon si nu s-a intamplat nimic.
PA.
Eu personal folosesc de un an si jumatate de zile acest gen de anticonceptionale si nu am avut probleme.Poti sta linistit.Daca nu ma insel si eu am avut contact cu prietenul meu dupa 2 saptamani de cand am inceput sa iau Mercilon si nu s-a intamplat nimic.
PA.
Salut, Maria..
Mersi mult...totusi o sa fiu sigur 100% ca e ok de abia cand ii va veni iar menstruatia, asta fiind undeva intre 2-5 martie...
pa
Mersi mult...totusi o sa fiu sigur 100% ca e ok de abia cand ii va veni iar menstruatia, asta fiind undeva intre 2-5 martie...
pa
Am inceput acum un an de zile sa iau anticonceptionale mercilon, fara a consulta un medic. Timp d 8-9 luni m-am simtit foarte bn cu ele. menstruatia imi venea regulat fara dureri menstruale.Dar de cateva luni incoace am niste sangerari cu aproximativ 2 saptamani inainte de a-mi veni menstruatia.iar in timpul actului sexual si dupa sangeratia devine si mai abundenta.Am aceste sangerari deoarece trebuie sa fac o pauza cu anticonceptionalele sau aceste anticonceptionale imi fac rau si trebuie sa consult medicul?va rog frumos sa ma ajutati. multumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 11Este insarcinata?
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 1sunt insarcinata?
- 0sa fie sarcina oare?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 4mai exista risc de sarcina?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 1Sarcina?
- 0Pot rămâne gravida?
- 1Insarcinata sau nu?
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: