Pastila in plus
Buna ziua,
Iau anticonceptionale Jeanine de mai multi ani. Am terminat o folie si trebuia sa incep perioada de pauza. Din obisnuita cumpar pastilele din timp si ieri din greseala si din obisnuinta probabil am inceput o folie noua fara sa fac 7 zile de pauza. Cum ar trebui sa procedez? Iau in continuare toata folia fara sa fac pauza de 7 zile sau ma opresc si iau pastile dupa 7 zile? Este vreo problema daca ma opresc acum si fac pauza?
Va multumesc!
Iau anticonceptionale Jeanine de mai multi ani. Am terminat o folie si trebuia sa incep perioada de pauza. Din obisnuita cumpar pastilele din timp si ieri din greseala si din obisnuinta probabil am inceput o folie noua fara sa fac 7 zile de pauza. Cum ar trebui sa procedez? Iau in continuare toata folia fara sa fac pauza de 7 zile sau ma opresc si iau pastile dupa 7 zile? Este vreo problema daca ma opresc acum si fac pauza?
Va multumesc!
3 comentarii
nu e nici o problema poti lua in continuare, faci pauza luna viitoare (luna asta nu vei mai avea menstruatie) poti sari peste menst dar sa nu faci asta des.
o zi buna!
o zi buna!
Scuze k intreb iar dak as putea sa fac pauza? Ar fi vreo problema dak am luat o pastila in plus?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Anticonceptionalele un pericol dupa 35 de ani?
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 2anticonceptionale dupa 40 ani
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 4va rog sa ma ajutati
- 0yazmin pentru acnee
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 1anticonceptionale si pauza
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 0Le-am administrat corect?
- 0Cum se iau corect anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: