Pastila in plus
Buna ziua,
Iau anticonceptionale Jeanine de mai multi ani. Am terminat o folie si trebuia sa incep perioada de pauza. Din obisnuita cumpar pastilele din timp si ieri din greseala si din obisnuinta probabil am inceput o folie noua fara sa fac 7 zile de pauza. Cum ar trebui sa procedez? Iau in continuare toata folia fara sa fac pauza de 7 zile sau ma opresc si iau pastile dupa 7 zile? Este vreo problema daca ma opresc acum si fac pauza?
Va multumesc!
Iau anticonceptionale Jeanine de mai multi ani. Am terminat o folie si trebuia sa incep perioada de pauza. Din obisnuita cumpar pastilele din timp si ieri din greseala si din obisnuinta probabil am inceput o folie noua fara sa fac 7 zile de pauza. Cum ar trebui sa procedez? Iau in continuare toata folia fara sa fac pauza de 7 zile sau ma opresc si iau pastile dupa 7 zile? Este vreo problema daca ma opresc acum si fac pauza?
Va multumesc!
3 comentarii
nu e nici o problema poti lua in continuare, faci pauza luna viitoare (luna asta nu vei mai avea menstruatie) poti sari peste menst dar sa nu faci asta des.
o zi buna!
o zi buna!
Scuze k intreb iar dak as putea sa fac pauza? Ar fi vreo problema dak am luat o pastila in plus?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 3anticonceptionale - contraceptie sigura?
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 3informatii referitoare la anticonceptionale
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 1Dupa cat timp trebe sa renunt la anticonceptionale?
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 5Boli favorizate de pilula
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: