Pastila in plus

Buna ziua,
Iau anticonceptionale Jeanine de mai multi ani. Am terminat o folie si trebuia sa incep perioada de pauza. Din obisnuita cumpar pastilele din timp si ieri din greseala si din obisnuinta probabil am inceput o folie noua fara sa fac 7 zile de pauza. Cum ar trebui sa procedez? Iau in continuare toata folia fara sa fac pauza de 7 zile sau ma opresc si iau pastile dupa 7 zile? Este vreo problema daca ma opresc acum si fac pauza?
Va multumesc!
Iau anticonceptionale Jeanine de mai multi ani. Am terminat o folie si trebuia sa incep perioada de pauza. Din obisnuita cumpar pastilele din timp si ieri din greseala si din obisnuinta probabil am inceput o folie noua fara sa fac 7 zile de pauza. Cum ar trebui sa procedez? Iau in continuare toata folia fara sa fac pauza de 7 zile sau ma opresc si iau pastile dupa 7 zile? Este vreo problema daca ma opresc acum si fac pauza?
Va multumesc!
3 comentarii

nu e nici o problema poti lua in continuare, faci pauza luna viitoare (luna asta nu vei mai avea menstruatie) poti sari peste menst dar sa nu faci asta des.
o zi buna!
o zi buna!

Scuze k intreb iar dak as putea sa fac pauza? Ar fi vreo problema dak am luat o pastila in plus?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 3ati folosit cilest?
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 0anticonceptionale si greata?
- 4anticonceptionale yasmin
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 4jeanine, nervozitatea si libidoul scazut:(
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 4Ac vs piersici
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 1Anticonceptionalele
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: