este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?

buna seara
am si eu cateva nelamuriri si daca se poate sa ma ajutati..
am luat mercilon timp de 3 luni..am facut aceea pauza de 7 zile insa nu am mai luat anticonceptionale dupa (trebuia in 25 martie sa incep folia a 4, nu am putut deoarece am fost plecata din tara..) ciclul mi-a venit normal in 20 martie.. am facut si sambata un test de sarcina dar a iesit negativ..
intrebarea mea este urmatoare:
pot sa incep sa iau de maine 2 aprilie din nou anticonceptionale??(mentionez ca iau mercilon)..
este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?/
astept un raspuns cat mai repede si concret..
multumesc
o seara buna tuturor!
am si eu cateva nelamuriri si daca se poate sa ma ajutati..
am luat mercilon timp de 3 luni..am facut aceea pauza de 7 zile insa nu am mai luat anticonceptionale dupa (trebuia in 25 martie sa incep folia a 4, nu am putut deoarece am fost plecata din tara..) ciclul mi-a venit normal in 20 martie.. am facut si sambata un test de sarcina dar a iesit negativ..
intrebarea mea este urmatoare:
pot sa incep sa iau de maine 2 aprilie din nou anticonceptionale??(mentionez ca iau mercilon)..
este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?/
astept un raspuns cat mai repede si concret..
multumesc
o seara buna tuturor!
3 comentarii

Poti sa incepi sa iei pilule de cand vrei acum ca tot ai sarit de cele 7 zile, dar in primele 10 zile cu pilule sa folosesti protectie cu prezervativ sau sa te abtii de la relatii sexuale.Vei avea si ciclul dereglat. Numai bine!

ajutatima as dori parea dumneavoastra...miam inceput viatza sexuala la 17 ani si nu neam protejat(dar eram virgina)actul sexual nu a fost terminat deoarece nu am singerat dar oricum a intrat in mine ceva cit de cit si a inceput durerea si am incetat.nushtiu ma tem este posibil sa ramii insarcinata din prima data ? :(

V-am raspuns prin mesaj privat. Il puteti vedea dand clic in coltul din dreapta sus, acolp unde scrie "modificati profilul dv".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 3am nevoie urgent de niste sfaturi: anticonceptionale
- 3Triregol afecteaza viata sexuala?
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 3Pastila in plus
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 3sucul frutti fresh de grefe si anticonceptionalele
- 1Celulita si Anticonceptionalele
- 4anticonceptionale
- 4Contraceptive Yaz.Nelamuriri
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 1Anticonceptionalele
- 3Anticonceptionale Logest
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 1Anticonceptionale Karissa
- 0Sinupret si anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: