interactioneaza silimarina cu logest?

Buna !
Am si eu o intrebare: de 7 luni de zile iau Logest la recomandarea ginecologului.este necesar sa fac un tratament cu Silimarina( 60 comprim.)?.nu interactioneaza cele doua medicamente? Mentionez faptul ca nu am nici un fel de simptom, gen dureri abdominale, dureri de ficat..s.a.m.d
Am si eu o intrebare: de 7 luni de zile iau Logest la recomandarea ginecologului.este necesar sa fac un tratament cu Silimarina( 60 comprim.)?.nu interactioneaza cele doua medicamente? Mentionez faptul ca nu am nici un fel de simptom, gen dureri abdominale, dureri de ficat..s.a.m.d
5 comentarii

este recomandat în cazul tratamentului de lungă durată cu anticoncepţionale să se ia un protector hepatic, fără probleme cu interacţiunea. anticoncepţionalele sunt toxice hepatice şi de aceea este nevoie de protector

Multumesc din suflet! Dar inca o intrebare: trebuie luate toate cele 60 de pilule de Silimarina pt a face un tratament complet?

de vreme ce anticoncepţionale luaţi pe termen lung, atunci şi protectorul hepatic la fel trebuie luat mai multă vreme, cât de mult.

antibioticele afecteaza eficacitatea anticonceptionalelor?

doar unele antibiotice, nu toate... depinde de antibiotic şi de anticoncepţional

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14logest
- 4problema in zona ficatului
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 3Ficatul sau problema lombara !!! Va rog raspundeti'mi
- 5metastaza la ficat cu insulino dependent de 1 an
- 3LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?
- 4tratament toxic (TBC) si ficatul
- 10De ce boala de ficat sufar? E ficatul meu mare?
- 3sa iau postinor?
- 4Probleme cu ficatul...ajutor urgent va rog
- 4ce inseamna CALCIFIERE LA FICAT?
- 4problema cu ficatul
- 8are ceva la ficat?
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 0Logest
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: