am ramas cu burta mare?

am luat anticonceptzionale timp de 6 luni, dupa care am fost la ginecolog si mi s'a spus sa mai fac o pauza cu ele, logest deoarece imi curgea sange, dar mai inchis putin la culoare in fiecare zi.si pe data de 24 octombrie le'am intrerupt, desi trebuia sa le mai iau vreo 3 zile.pe 29 octombrie mi'a venit menstruatzia si m'a tzinut pana pe 1 noiembrie(sambata); iar pe 9 noiembrie am avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine.ce sanse am sa fi ramas?din cate am intzeles, testul de sarcina pot sa'l fac dupa 2 saptamani, iar in cazul meu a trecut 1 saptamana si cateva zile.tzin sa mentzionez k azi, 19 am observat ca mi s'a marit putin sfarcurile si ma dor foarte tare daca le apas.iar uneori simt ca imi vine sa urinez si cand ma pun sa fac, nu prea pot, sau fac foarte putin.va rog datzi'mi un raspuns...nu ignoratzi intrebarea mea!va multzumesc mult!!
7 comentarii

De ce nu iei un test de sarcina?.este cel mai concludent sau cel putin mult mai concludent decat niste presupuneri.
Succes.(sa fie cum iti doresti tu :))
Succes.(sa fie cum iti doresti tu :))

draga sabarel, posibilitatea de a fi ramas insarcinata este destul de mare!!am citit si celalalt mesaj postat de tine, in legatura cu dependenta ta de heroina...in primul rand, nu ar fi trebuit sa faci sex neprotejat, chiar daca ai intrerupt anticonceptionalele, pt ca daca ai ramas insarcinata, expui la un risc foarte mare bebelusul!
numai bine
Mano te salut!!
numai bine
Mano te salut!!

nu...eu nu am luat droguri!prietenul a avut o perioada in care a consumat.deci as putea sa'mi fac un test de sarcina chiar dak n'au trecut 2 saptamani de la contactul sexual?

si nu'mi aduc aminte a fi postat un astfel de comentariu.

imi cer scuze am facut o eroare!!cea cu dependenta avea un id asemanator cu al tau si am crezut ca e vb de aceeasi persoana!!mii de scuze!!
poti sa faci testul, ca nu iti afecteaza in nici un fel, dar nu cred ca o sa iasa pozitiv asa repede, chiar daca ai ramas insarcinata!
numai bine
poti sa faci testul, ca nu iti afecteaza in nici un fel, dar nu cred ca o sa iasa pozitiv asa repede, chiar daca ai ramas insarcinata!
numai bine

nu este nicio problema!deci sa intzeleg k ar trebui sa mai astept kteva zile, dar imi este oarecum frica!si numai la asta ma gandesc tot timpul:( dar nu exista teste pe care sa le potzi face si dupa o saptamana de la contact?

pai de ce sa itifie frica?!ori nu vrei bebel?nu cred ca exista teste asa rapide, doar cel din sange s-ar putea sa iti arate mai devreme!!de obicei, pt testele cu urina, trebuie sa astepti cam 2-3 sapt de la contact!!numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 3Yasmin si durerea de sani
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 40e insarcinata?
- 6medicament ptr dureri menstruale
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 2logest (cred ca am inceput pe spotting?)
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 1Problema anticonceptionale
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: