am ramas cu burta mare?

19-11-2008
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
am luat anticonceptzionale timp de 6 luni, dupa care am fost la ginecolog si mi s'a spus sa mai fac o pauza cu ele, logest deoarece imi curgea sange, dar mai inchis putin la culoare in fiecare zi.si pe data de 24 octombrie le'am intrerupt, desi trebuia sa le mai iau vreo 3 zile.pe 29 octombrie mi'a venit menstruatzia si m'a tzinut pana pe 1 noiembrie(sambata); iar pe 9 noiembrie am avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine.ce sanse am sa fi ramas?din cate am intzeles, testul de sarcina pot sa'l fac dupa 2 saptamani, iar in cazul meu a trecut 1 saptamana si cateva zile.tzin sa mentzionez k azi, 19 am observat ca mi s'a marit putin sfarcurile si ma dor foarte tare daca le apas.iar uneori simt ca imi vine sa urinez si cand ma pun sa fac, nu prea pot, sau fac foarte putin.va rog datzi'mi un raspuns...nu ignoratzi intrebarea mea!va multzumesc mult!!
7 comentarii
0
19-11-2008, ora 16:38
Manowar
Nu este medic/terapeut
Manowar
De ce nu iei un test de sarcina?.este cel mai concludent sau cel putin mult mai concludent decat niste presupuneri.

Succes.(sa fie cum iti doresti tu :))
0
19-11-2008, ora 17:57
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
draga sabarel, posibilitatea de a fi ramas insarcinata este destul de mare!!am citit si celalalt mesaj postat de tine, in legatura cu dependenta ta de heroina...in primul rand, nu ar fi trebuit sa faci sex neprotejat, chiar daca ai intrerupt anticonceptionalele, pt ca daca ai ramas insarcinata, expui la un risc foarte mare bebelusul!
numai bine
Mano te salut!!
0
19-11-2008, ora 22:04
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
nu...eu nu am luat droguri!prietenul a avut o perioada in care a consumat.deci as putea sa'mi fac un test de sarcina chiar dak n'au trecut 2 saptamani de la contactul sexual?
0
19-11-2008, ora 22:20
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
si nu'mi aduc aminte a fi postat un astfel de comentariu.
0
20-11-2008, ora 11:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
imi cer scuze am facut o eroare!!cea cu dependenta avea un id asemanator cu al tau si am crezut ca e vb de aceeasi persoana!!mii de scuze!!
poti sa faci testul, ca nu iti afecteaza in nici un fel, dar nu cred ca o sa iasa pozitiv asa repede, chiar daca ai ramas insarcinata!
numai bine
0
20-11-2008, ora 18:48
sabdea
Nu este medic/terapeut
sabdea
nu este nicio problema!deci sa intzeleg k ar trebui sa mai astept kteva zile, dar imi este oarecum frica!si numai la asta ma gandesc tot timpul:( dar nu exista teste pe care sa le potzi face si dupa o saptamana de la contact?
0
21-11-2008, ora 20:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
pai de ce sa itifie frica?!ori nu vrei bebel?nu cred ca exista teste asa rapide, doar cel din sange s-ar putea sa iti arate mai devreme!!de obicei, pt testele cu urina, trebuie sa astepti cam 2-3 sapt de la contact!!numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Modul de administrare al contraceptivelor orale combinate
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale