sa iau postinor?
Buna ziua! Iau pastile logest pe aproximativ 5 ani atat ca tratament cat si pentru a ma proteja de o sarcina nedorita. in urma cu 2 zile am uitat sa imi iau pastila. Am luat postinor deoarece trecusera deja 24 ore de cand uitasem sa iau pastila. Intrebarea ar fi, , , continui folia de pastile anticonceptionale sau nu???
3 comentarii
Nu. Asteptati urmatoarea menstruatie, apoi incepeti folie noua. Pana atunci si inca 7 zile dupa inceperea foliei noi, considerati ca nu sunteti sub protectie.
buna ziua, am si eu o intrebare pt domnul doctor.ieri am avut un contact sexual neprotejat si s-a terminat in mine, Tin sa mentionez ca iau contraceptive yasmin.Iar astazi vreau sa incep un tratament cu antibiotice(ampicilina)si am inteles ca antibioticele scad eficienta contraceptivelor.Pot sa il incep fara grija?(in perioada tratamentului nu o sa am contact sexual).Dar stiam ca spermatozoizii pot trai pina la 3-4 zile in corpul femeii.si avand in vedere ca am avut contact sexual cu o zi inainte, pot sa incep de azi sa iau antibiotice?poate fi vreun risc de sarcina?am nevoie urgent de un raspuns.
Mi s-a parut ca v-am raspuns la aceasta intrebare pr privat. Ampicilina face parte dintre antibioticele care NU interfera semnificativ cu anticonceptionalele, prin urmare nu aveti de ce sa va faceti griji.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14logest
- 13administrare logest
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 3Pilula de a doua zi... nelamurire
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 0o pastila Logest luata in plus
- 1Logest - a doua folie
- 2Avort medicamentos?
- 0Postinor- efecte
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 1Posibila sarcina?
- 2Sarcina cu Ellaone?
- 0Pastila de a doua zi
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 5Pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Contracepție
- 0Logest
Mai multe informații despre: logestul pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: