spotting LOGEST
Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca este normal ce mi se intampla. Am facut test Papanicolau si a iesit bine, nu am nició infectie si am hotarat sa iau anticonceptionale. Medicul meu mi-a recomandat Logest. Am luat din prima zi de menstruatie Logest (prima zi fiind pe 14 ianuarie). Pe mine in mod normal ciclul ma tinea maxim 5 zile, insa am observat ca astazi desi sunt in a 7a zi de cand iau Logest, inca mai am mici scurgeri de sange, de culoare deschisa. Este normal sa am aceste mici sangerari ? Pot face sex in aceasta perioada ?
Va rog frumos sa-mi spuneti daca este normal ce mi se intampla. Am facut test Papanicolau si a iesit bine, nu am nició infectie si am hotarat sa iau anticonceptionale. Medicul meu mi-a recomandat Logest. Am luat din prima zi de menstruatie Logest (prima zi fiind pe 14 ianuarie). Pe mine in mod normal ciclul ma tinea maxim 5 zile, insa am observat ca astazi desi sunt in a 7a zi de cand iau Logest, inca mai am mici scurgeri de sange, de culoare deschisa. Este normal sa am aceste mici sangerari ? Pot face sex in aceasta perioada ?
7 comentarii
Am uitat sa mentionez ca nu ma simt rau, ba chiar bine, nu am avut durerile pe care le aveam in mod obisnuit in timpul menstruatiei. Singura problema sunt aceste mici sangerari si nu stiu daca in caz ca voi face sex se vor intensifica.
1. Este normal, in sensul ca este o reactie adversa foarte frecvent intalnita, mai ales la anticonceptionale cu doza mica de estrogen, asa cum este logest. De regula nu este necesara intreruperea tratamentului hormonal, iar spottingul dispare de la sine dupa cateva saptamani.
2. Da, efectul contraceptiv este deplin instalat, iar spottingul este independent de activitatea sexuala, originea sangelui fiind uterina si nu vaginala.
2. Da, efectul contraceptiv este deplin instalat, iar spottingul este independent de activitatea sexuala, originea sangelui fiind uterina si nu vaginala.
Buna seara! Am si eu o problema...de luna aceasta am inceput sa iau Logest, mai exact de pe data de 5 ianuarie. mai am o pastila si trebuie sa astept sa imi vina ciclul. Problema este ca de cand l-am inceput, in fiecare zi am avut niste scurgeri maronii si uneori sangerari (dar foarte rar) pe care inainte nu le aveam. Sincer nici nu am stiut ca se poate sa ai scurgeri de genul acesta dupa ce ai avut ciclul. As dori sa stiu daca este normal, si daca imi vor trece. Precizez ca nu am avut decat o singura data probleme ginecologice cand mi-a fost gasita o infectie dar a trecut ceva timp de atunci. Ar trebui sa ma ingrijorez? Va multumesc anticipat!
Spuneam mai sus ca este o reactie adversa frecvent intalnita. Dupa cum vedeti. Din fericire, nu face parte dintre reactiile adverse cu adevarat serioase ale anticonceptionalelor.
buna ziua! ma numesc diana. anul trecut am avut o sarcina care s-a oprit in evolutie. de atunci am niste scurgeri inainte de menstruatia normala, uneori maro, alteori rosii (fara miros. nu am nici o durere, nu ma deranjeaza fizic) - aceste scurgeri dureaza aproximativ o saptamana jumatate inainte de menstruatie, apoi menstruatia vine normal. nu inteleg de la ce apar. am fost la control, totul pare in regula, nu am chisturi sau fibrom, mi s-a spus ca nu am nimic anormal, dar... nu inteleg de la ce apar aceste scurgeri (mentionez ca avea astfel de scurgeri si inainte de a pierde sarcina, dar durau 2 - 3 zile). nu folosesc anticonceptionale sau alte pastile. ma puteti ajuta cu un raspuns?! va multumesc!
As mai avea o intrebare! In a cata zi a ciclului menstrual se face analiza de progesteron! Va rog frumos sa imi raspundeti! Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma tot intreb.ce este?
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 2analize papanicolau
- 43Interpretare rezultate ginecologie
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 4scurgere dupa Lomexin
- 8rezultatul testului papanicolau
- 4test babes papanicolau - nu stiu ce inseamna
- 0rezultate Papanicolau
- 3ajutor interpretare papanicolau
- 6Scurgeri vaginale urat mirositoare de vreo doua saptamani
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 1Interpretare Papanicolau
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 3Logest pilula 11 uitata
- 0Papanicolau - celule scuamoase
- 0Candida si leptotrix
- 1Papanicolau HSIL CIN 2
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Testul Papanicolau logestul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: