ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
As dori o recomandare din partea unui medic referitor la ce anticonceptional as putea sa folosesc.pana acum am folosit logest si pot sa spun ca uneori cand luam pastila imi dadea o senzatie de greata si oarecum durere de cap.am 20 de ani si sunt cam slabuta am 49 de kg, nu am probleme de sanatate doar un pic anemica si lipsa de calciu si as dori sami recomandati un anticonceptional de la care daca sar putea sa ma ingras putin si sa nu imi creeze stari de discomfort (greturi dureri de cap..) am un ciclu regulat si de obicei menstruatia pe mine ma tine vreo 6 zile dar o cantitate foarte mica si cand luam logest (la recomandarea medicului ginecolog) dura vreo 4 zile dar mult mai abundenta. va multumesc anticipat
4 comentarii
salut
mai bine dute la medic decit sa iti recomande cineva ceva
fiecare persoana isi are organizmul sau
si toate anticonceptionalele in primele luni o sa-ti creeze disconfort dar dupa totul o sa fie bine
mai bine mergi la medic
ai grija de tine
pup
mai bine dute la medic decit sa iti recomande cineva ceva
fiecare persoana isi are organizmul sau
si toate anticonceptionalele in primele luni o sa-ti creeze disconfort dar dupa totul o sa fie bine
mai bine mergi la medic
ai grija de tine
pup
criss7 asi recomanda ca metoda eficienta si cu reactii adverse minore (implanon), dar dupa respectarea unui protocol.
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
daca nu este sangerare de privatie din cauza anticonceptionale, poate fii din alte cauze col lezional...ect, mai bine un consult de specialitate si eco transvaginal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 2acnee si karissa
- 13greturi, balonari
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 9Durere in piept
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 4anticonceptionale yasmin
- 3Senzatii de greata
- 3anticonceptionale contra acneei
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 1ametelii si greata
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 0Logest si operatia de apendicita
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 0Consum de cafea
- 1Nu reusesc sa raman insarcinata - Logest?
- 0Im chioraie matele de foame da cind ma duc sa mananc mi se face greata
- 9Greata de la Colchicina
Mai multe informații despre: Greata logestul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: