Intreruperea brusca a anticonceptioanelelor.

23-05-2014
cristina1998
Nu este medic/terapeut
cristina1998
Sunt tare speriata. Acum 8 luni aproximativ am luat 6-7 anticonceptionale Logest, iar apoi le-am oprit pentru ca nu doream sa depind de ele. acum o luna am avut iar intarziere menstruala, ciclul meu fiind neregulat, si doctorul ginecolog mi-a prescris 8 orgametril, iar apoi sa iau iar logest.. Acum iau de 8 zile, dar nu ma simt deloc bine. Ma doare stomacul, capul, am greata, dar doctorul a spus sa continui sa le iau, iar de aseara ma inteapa inima (m-a mai intepat si inainte inima, dar la ecografie a iesit totul bine ). Nu stiu ce sa fac. Am citit atatea pe internet, incat mi este si frica sa le mai iau, mai ales acum ca de aproape 24 de ore ma 'jeneaza' inima. Ce ar trebui sa fac ? Multumesc...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  •