intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
buna ziua am 26 de ani si de ce va timp nu ma prea simt bine deloc.
acuma cateva luni
- am fost mi.am facut analize o indicat totu ok inafara de potasiu..mio dat cateva luni aspacardin;
-am facut si ecografe la fiara ficat rinichi, si mio is ca doar fiara e putin lenesa;
-am facut si ecograf la inima nu so depistat nimic;
-am facut raza la plumani si o descperit ceva raceala, am luat antibiotice o vreme si o fo bine.
am fo la o nunta si din cealalta zii am ameteli parca as fi bat de cap..imi amortesc mainile parca si se incleasta singure si picioarele putine furnicaturi, apare si o stare de lesin si am si palpitati..imi creste pulsu, si am si diaree+ca ma simt slabit ma dor picioarele parca is asa ca o leguma, si ca din cand in cat ma doare capu si nu am nici pofta de mancare.
-chestia e ca am fost mi sa dat calciu sa iau pe 10 zile in vena, si magneziu b6 fiole de baut si iau de 3 zile si tot asa ma simt;
-ce imi sugerati dumneavoastra.
acuma cateva luni
- am fost mi.am facut analize o indicat totu ok inafara de potasiu..mio dat cateva luni aspacardin;
-am facut si ecografe la fiara ficat rinichi, si mio is ca doar fiara e putin lenesa;
-am facut si ecograf la inima nu so depistat nimic;
-am facut raza la plumani si o descperit ceva raceala, am luat antibiotice o vreme si o fo bine.
am fo la o nunta si din cealalta zii am ameteli parca as fi bat de cap..imi amortesc mainile parca si se incleasta singure si picioarele putine furnicaturi, apare si o stare de lesin si am si palpitati..imi creste pulsu, si am si diaree+ca ma simt slabit ma dor picioarele parca is asa ca o leguma, si ca din cand in cat ma doare capu si nu am nici pofta de mancare.
-chestia e ca am fost mi sa dat calciu sa iau pe 10 zile in vena, si magneziu b6 fiole de baut si iau de 3 zile si tot asa ma simt;
-ce imi sugerati dumneavoastra.
8 comentarii
Ai avut o perioada stresanta, cu evenimente majore in viata ta ? Ce simti cand apar simptomele ? La ce te gandesti ?
nu am avut nici un fel de eveniment stresant doar ca imi trec tot felu de ganduri din cauza la ce se intampla cu mine..
iar chestiile astea cu amorteala mainilor si picioarelor doar de cateva zile m-au luat de cand am fo la nunta..
iar chestiile astea cu amorteala mainilor si picioarelor doar de cateva zile m-au luat de cand am fo la nunta..
Ce fel de ganduri? Cum ai reactionat cand ai vazut ca iti amortesc membrele ? Ai atacuri de panica ?
poi ma luat asa imi amorteau mainile si mi se inclestau mi se ridica pulsu ameteli, ,..respiram mai greoi...si aveam stare de lesin
Am inteles. Daca nu gasesti nimic fizic, poate nu ti-ar strica o vizita la psiholog, cu siguranta stie mai bine sa identifice cauza! Multa sanatate!
In primul rand trebuie sa fi atent la odihna, aproape sigur ca dormi in medie sub 7 ore din 24. La fel de important este consumul de apa plata chiar si de la robinet, orice organism in regim de stres si/sau efort are nevoie de aprox 2l/zi. Nu confunda apa cu alte lichide. In mod cert ai o distonie neurovegetativa si imunitara care favorizeaza tot felul de viroze sau infectii.
Chiar daca ecografic rinichii sunt in regula, in mod sigur nu functioneaza bine fie pe filiera suprarenalelor date peste cap de oboseala sau stres, fie pe filiera vasculara care in conditii de efort si sau infectii poate duce la o nefroangiostenoza care la 26 de ani poate fi doar temporara si des trece doar cu apa si somn. Amortelile la maini sunt in mod sigur de origine renala, daca nu ai cumva o discopatie sau spondiloza cervicala ceea ce e prea putin probabil la varsta ta. Poti sa incerci ceva produse naturiste pentru somn si rinichi.
Panica intotdeauna este un semn de deficit imunitar si iara ne intoarcem la somn si apa.
Chiar daca ecografic rinichii sunt in regula, in mod sigur nu functioneaza bine fie pe filiera suprarenalelor date peste cap de oboseala sau stres, fie pe filiera vasculara care in conditii de efort si sau infectii poate duce la o nefroangiostenoza care la 26 de ani poate fi doar temporara si des trece doar cu apa si somn. Amortelile la maini sunt in mod sigur de origine renala, daca nu ai cumva o discopatie sau spondiloza cervicala ceea ce e prea putin probabil la varsta ta. Poti sa incerci ceva produse naturiste pentru somn si rinichi.
Panica intotdeauna este un semn de deficit imunitar si iara ne intoarcem la somn si apa.
mi.am facut de 2 zile toate analizele...de sange nu am descoperit nimik...la rinichi nu am nimik...am facut o radiografie la plamani si am descoperit ceva raceala mai veche..acuma de vreo 10 min iar ma luat asa cu amorteli de maini si picioare si mi o tremurat si pleoapele..si am luat un calmant si am incercat sa ma linistesc si incepe sa treaca..nu stiu ce sa mai fac..
am facut analizele de sange si doar hbc=17 si wsc=10.8 in rest totul ok..inafara ca am raceala la plamani..sa fie din cauza racelii sau e altfel de infectie..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 3amorteala fetei
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 8interesant
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 4ameteli va rog un sfat
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 4Help ! ameteli, eructatii, cefalee...
- 1Amorțeală obraz stâng
- 3Vomit orice mananc! Ajutor!!
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 2Amețeală puternica
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala Amorteala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Diareea acută la copil
- Diareea acută infecțioasă
- Holera