Amorţeală pulpa exterioara dreaptă
Buna ziua, ma numesc Ivan Cristinel, vârsta 41 de ani, înălţime 1.75 si o greutate 105kg in urma cu un an de zile nu puteam sa stau mai mult de 10 minute in picioare, deoarece ma durea foarte tare pulpa piciorului pe exterior simţind o arsura si o amorţeală care urcă până la nivelul soldului, uneori simt căldură până in zona apendicitei urmată de nişte înţepături in pulpa dreapta înţepăturile fiind foarte dureroase amorţeala o am de un an de zile nici acum nu a dispărut.De la un timp simt înţepăturile si in pulpa stanga având senzaţia de arsură si o durere sub glezna picioarelor TIN SA MENZTIONEZ: SUNT FUMATOR DE LA VARSTA DE 14 ANI AM COLESTEROLUL 293, 86 SI TRIGLICERIDELE 290, 54 AŞTEPT URGENT UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA SA IMI SPUNETI CE SA FAC SAU UNDE SA MERG.
2 comentarii
1 renunti la toate lactatele din alimentatie
renunti la toate mezelurile..si tot ce tine de unt, margarine si grasime animala, renunti la aluat proaspat si dulciuri
2 treci pe un regim alimentar vegetarian80%.. si putina carne slaba, peste
3 investigatii s efac la nivelul coloanei vertebrale, ficat, inima..si circulatie periferica
renunti la toate mezelurile..si tot ce tine de unt, margarine si grasime animala, renunti la aluat proaspat si dulciuri
2 treci pe un regim alimentar vegetarian80%.. si putina carne slaba, peste
3 investigatii s efac la nivelul coloanei vertebrale, ficat, inima..si circulatie periferica
Va mulţumesc pentru răspunsul dvs. Mai am o singură întrebare este posibil sa am artroza sau artrită?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Buza amortita
- 22ciocuri pe coloana
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 88amorteala la degetul mic si inelar de la mana stanga
- 4Senzatie de apasare in piept si bratul stang amortit usor
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 13Ma simt rau
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 0Este necesara operatia ?
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1amorteala puternica !
- 1Senzaţia de amorţeala a gâtului si dureri in regiunea cervicala de gen 'junghi'
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: