ameteli

21-11-2016
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Ziua buna! Nu stiu daca trebuie sa ma adresez aici sau la neuro..Adevarul e ca am fost la consultatii si colo si colo. In sezonul rece am niste ameteli care nu ma lasa sa lucrez: ametesc cand ma ridic in fund din pat, cand intorc capul brusc intr-o directie, etc. Nu stiu daca sunt legate de aceeasi cauza, dar parca simt ca nu pot sa mai gandesc si vad un pic neclar.
Cert este ca am avut probleme in trecut cu urechile, otite medii, gat intepenit, am fost diagnosticat si cu rinita cronica hipertrofica, si cred ca anul trecut am avut si o sinuzita, deoarece ma dureau foarte tare zonele din lateralele nasului si erau tari la atingere. Neurologul pune cauza pe o spondilo-artroza..am facut un rmn cervical care arata o mica hernie c6-c7 si modificari degenerative ale discurilor, dar de care neurochirurgul spune ca nu acestea constituie cauza problemelor. Am facut si o eco doppler vase cervicale care nu a depistat nimic si un angio+rmn cerebral care a fost normal.
Pe langa analizele facute, am descoperit ca daca efectuez manevra Dix-Hallpike, ametelile devin foarte serioase, mai ales pe partea dreapta.
In sezonul cald nu am aceste probleme, am observat ca doar in cel rece, si mai ales dupa ce merg la bazin (am inceput de o luna, la recomandarea ortopedului)
Ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
0
21-11-2016, ora 16:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sa faci testele vestibulae la un cabinet sau clinica dotata cu laborator investigatii aparat vestibular
iasi, bucuresti si alte centre universitare
0
22-11-2016, ora 19:57
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Multumesc frumos ca ati avut rabdare sa cititi o poveste asa lunga :-)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •