ameteli
Ziua buna! Nu stiu daca trebuie sa ma adresez aici sau la neuro..Adevarul e ca am fost la consultatii si colo si colo. In sezonul rece am niste ameteli care nu ma lasa sa lucrez: ametesc cand ma ridic in fund din pat, cand intorc capul brusc intr-o directie, etc. Nu stiu daca sunt legate de aceeasi cauza, dar parca simt ca nu pot sa mai gandesc si vad un pic neclar.
Cert este ca am avut probleme in trecut cu urechile, otite medii, gat intepenit, am fost diagnosticat si cu rinita cronica hipertrofica, si cred ca anul trecut am avut si o sinuzita, deoarece ma dureau foarte tare zonele din lateralele nasului si erau tari la atingere. Neurologul pune cauza pe o spondilo-artroza..am facut un rmn cervical care arata o mica hernie c6-c7 si modificari degenerative ale discurilor, dar de care neurochirurgul spune ca nu acestea constituie cauza problemelor. Am facut si o eco doppler vase cervicale care nu a depistat nimic si un angio+rmn cerebral care a fost normal.
Pe langa analizele facute, am descoperit ca daca efectuez manevra Dix-Hallpike, ametelile devin foarte serioase, mai ales pe partea dreapta.
In sezonul cald nu am aceste probleme, am observat ca doar in cel rece, si mai ales dupa ce merg la bazin (am inceput de o luna, la recomandarea ortopedului)
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cert este ca am avut probleme in trecut cu urechile, otite medii, gat intepenit, am fost diagnosticat si cu rinita cronica hipertrofica, si cred ca anul trecut am avut si o sinuzita, deoarece ma dureau foarte tare zonele din lateralele nasului si erau tari la atingere. Neurologul pune cauza pe o spondilo-artroza..am facut un rmn cervical care arata o mica hernie c6-c7 si modificari degenerative ale discurilor, dar de care neurochirurgul spune ca nu acestea constituie cauza problemelor. Am facut si o eco doppler vase cervicale care nu a depistat nimic si un angio+rmn cerebral care a fost normal.
Pe langa analizele facute, am descoperit ca daca efectuez manevra Dix-Hallpike, ametelile devin foarte serioase, mai ales pe partea dreapta.
In sezonul cald nu am aceste probleme, am observat ca doar in cel rece, si mai ales dupa ce merg la bazin (am inceput de o luna, la recomandarea ortopedului)
Ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
sa faci testele vestibulae la un cabinet sau clinica dotata cu laborator investigatii aparat vestibular
iasi, bucuresti si alte centre universitare
iasi, bucuresti si alte centre universitare
Multumesc frumos ca ati avut rabdare sa cititi o poveste asa lunga :-)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 4ma simt rau de o luna
- 12IRM coloana cervicala
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 19Frunte si tample umflate
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 8Un posibil cancer?
- 3vertij, ameteli
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 1ametelii si greata
- 9Ameteala permanenta
- 2Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: