Buza amortita
Buna ziua,
Am postat si in alta parte, dar acum am observat aceasta sectiune.
Acum o zi m-am trezit dimineata cu buza superioara stanga, amortita, sau mai bine zis nu prea o mai pot misca. Partea stanaga a fetei nu are nici o problema(pot misca gura, rad etc.) doar buza superioara este cu probleme.
Am fost la farmacie si mi-a recomandat GinkoPrim spunand ca este vorba de circulatia sangelui.
Sunt destul de speriat deoarece in copilarie am avut o semipareza faciala(gura stramba) pe partea stanga a fetei, care s-a vindecat atunci.
Vreau va rog un sfat.
Am postat si in alta parte, dar acum am observat aceasta sectiune.
Acum o zi m-am trezit dimineata cu buza superioara stanga, amortita, sau mai bine zis nu prea o mai pot misca. Partea stanaga a fetei nu are nici o problema(pot misca gura, rad etc.) doar buza superioara este cu probleme.
Am fost la farmacie si mi-a recomandat GinkoPrim spunand ca este vorba de circulatia sangelui.
Sunt destul de speriat deoarece in copilarie am avut o semipareza faciala(gura stramba) pe partea stanga a fetei, care s-a vindecat atunci.
Vreau va rog un sfat.
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amorteala mainilor si a degetelor de ceva vreme
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 2amortire partiala
- 7bubite pe buza.. ce am?
- 5am hipertensiune arteriala gr 3 si si fac tratament, la inima nu s-a gasit nimic spectaculos
- 5prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului, nu foarte intens dar suparator...
- 1in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
- 7Probleme la trezirea din somn
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 7Amorteala degetului mic si a inelarului
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 9imi amorteste spatele intr-un punct
- 3Imi amorteste corpul!
- 26Va rog tare mult, ce poate sa fie? Astept pareri, am poze...
- 0Amorteala progresiva cap
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4amorteala fata partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: